Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşka düştüğümde o huzursuzluğu daralmayı sıkıntıyı iyi biliyorum. Aşka düşmemek için dua ederdim. Onsuz çok ferah oluyorum aldığım nefesin farkına variyorum. Çiçekler ağaçlar insanlar deniz manzaralı görüntüler huzur um oluyor. Ama işin içine aşk girdimi hiç bir şeyden anlamıyorum ne tat ne tuz kalmıyor. Bu yani ..
Rabbim bekar yalniz engellilere öyle bir eş nasip et ki; Onun Müslümanlığının mükemmelliğine bakıp, kendi Müslümanlığıma çeki düzen veresin....
Amin.hayirli cumalar.
"Keşke...belkide...ama... ile başlayan cümleler kuramayacak kadar tehlikeli bu yaşamak dediğimiz şey... lütfen imkanınız varken sarılın sevdiklerinize.. sımsıkı sarılın...."
Mustafa Özarslan
Takmayacaksın, takarsan daha çok üstüne gelirler. Yürüyüp geçeceksin, hep yürüyüp geçeceksin. Ben öyle yaptım. Hep yürüdüm. Herkesin her şeyi anlamasını bekleyemezsin. Sen yürüyüp gideceksin. Anlayan anlayacak, anlamayan anlamayacak; dünyanın hepsine yetişemezsin ki!...