Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Bir yoksul aç ise, bunun nedeni,
Zenginin zevk ve sefa içinde yaşamasıdır..
Nerede bir bolluk görsem,
Onun yanı başında mutlaka çiğnenmiş bir hak görmüşümdür..."
”Eğer insanlar sadece cezalandırılmaktan korktukları
ya da ödüllendirileceğini umut ettikleri için iyi kalplilerse,
o halde gerçekten acınacak haldeyiz demektir.”
Küle döndüysen,
Yeniden güle dönmeyi bekle...
Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil,
Kaç kere yeniden küllerin arasında doğrulup
Yeni bir Gül olduğunu hatırla.
EY SEVDİĞİM.!
Sen benim en gizli sadakam ve cehennemle arama set olacak en tatlı gözyaşımsın..! Sen benim solumda saklı, secdedeki duamsın..! Sen, kalbimin en mahrem yanı, Rabbimin armağanı ve en güzel yangınımsın..! Herkes gitsede ey sevgili! SEN BANA KALANSIN..! Çünkü SEN, AŞKSIN..!Ezberimsin. evvelim , ezelim ve ebedimsin...Sebebim, nefesim ve ahirim..Sen, çaresizliğin ayak ucunda demlenen yüreğime armağan edilen sonsuzluk hediyesi..Sen, göğsümde taşıdığım eşsiz paye... Sen benim acıya dayanma gücüm, sen benim yüreğime işlenmiş SABRIMSIN.....
"Seni Seviyorum" demek kolay.Asıl zor olan 'Şemsi paşa pasajında,kırk kulpu kırık tunç tas has hoş kayısı hoşafı' diyebilmek
BEN SENİN YÜREĞİNİ SEVDİM.! Ben senin bedenini değil, yüreğini sevdim..
Sendeki imkansızlığı, sana sarılamamanın acısını sevdim. Sırf sonunda sen varsın diye sana olan hasreti sevdim.. Yalnızken aklımda oluşunu, hayallerime rüyalarıma doluşunu sevdim. Seni bir gün görme umuduyla yaşamayı sevdim. Seni "yaşama nedenim" bilmeyi sevdim.!! BEN SENİN YÜREĞİNİ SEVDİM.
Kendini gereksiz yere...
Gereksiz zamanlarda...
Gereksiz insanlar için yoruyorsan;
En gerekli zamanda...
En değerlinin sadece kendin olduğunu...
Çok gereksiz bir acıyla anlarsın...
Kaç hayat yaşayınca yorulur insan?
Kaç seneden sonra yaşlı,
Kaç hezimetten sonra bezgin,
Kaç sevdadan sonra kalpsiz,
Kaç kelimeden sonra lal olur kişi ?