Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka dair

Cuması aşk olanın aşkı baki olsun. Hayırlı Cumalar.

[FONT=Helvetica] Biliyorum, imkansız aşk bu ama hükmedemiyorum kendime. Çünkü, bu yürek seni çok sevdi!!![/FONT]

[FONT=&quot]Gülüünü seversin[/FONT][FONT=&quot]Sesini seversin[/FONT][FONT=&quot]Sohbetini seversin.[/FONT][FONT=&quot]Sevmek için illa yüzünü görmek şart değil;[/FONT][FONT=&quot]Yüreğide duruşunu seversin.[/FONT]

[FONT=Roboto]Kesinlikle bir tür hastalık. iyi kötü demiyorum ancak hastalık. Zamana, tedaviye bazen de teslimiyete uzanan bir süreç geçirmeden geçmeyen ve belli aralıklarla tekrar eden bir tatlı maraz...[/FONT]

[FONT=Roboto]Kısa bir süreliğine beynin durması, ayakların yerden kesilmesi, veeee akabinde eşekten düşmek gibi bir şey :))))[/FONT]

[FONT=Roboto]Susuzdu, suya değdi dudaklarım seni sevdim[/FONT]

[FONT=&quot]"kimsenin duvarlarını aşmak için uğraşmayın. istedikleri insan olunca duvarlarını yıkıp lunapark yapıyorlar.istemediklerine hiçbirşey."[/FONT]

[FONT=&quot]Doktorada gidemem ki kalbim kırık diye Muhtac ettin beni bir yudum sevgiye Aşkından sevdandan dönsemde deliye sensizliği yara bildim ağlayan kalbime[/FONT]

Ve ateş suya düştü
Ne su yanabildi ne ateş sonebildi
Bilmezdim bu derdin seni yolundan beni solumdan edeceğini...

[FONT=&quot]Keşke herkes sevse sevilse[/FONT]
[FONT=&quot]Sonra güzel güzel geçinse
Mutlu mesut devam etse
Ama yok illa bi atraksiyonlar inişler çıkışlar olacak
[/FONT]

Üst Alt