Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da alacağım aracı kontrol ettirebileceğim otomatik şanjuman ustası..?

Şaşmaz Oto Sanayiinde Vitas Otomatik Şanzıman (Erol Vitas) gösterirseniz fikir verecektir... Sadece sorunlu olmasına bakmak bi yana, şanzıman sorunsuzsa bile uzun süre kullanılacaksa bazı araçları almak konusunda iki kere düşünmekte yarar var... Örneğin artık satılmayan Ford Focus dizellerdeki CVT yada Fiestalardaki ASM kod adlı otomatik şanzımanlar...

arkadaşlar ben kararımı %90 verdim sayılır opel cosa da 1.4 de karar kıldım.Tüm bilği verenlere teşekkür ederim.

proje çizimleri

arkadaşlar ankarada aldığım aracıma projeyi istediğim mühendisde çizdirebilirmiyim yoksa belli kişilermi var proje çizenler?Bu konuda bilğisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.Teşekkürler.

Muratyavuz bey , istediğniz Makina mühendisine projeyi çizdirebilirsiniz.
Ayrıca konya da tertibat ve proje çiziminde Türkiyenin hangil ilinde olursa olsun engellilere hizmet vermekteyiz.

aracını deneme şansın olsun

arkadaşlar alacağınız aracı bizzat kendiniz deneyin çünkü kullanacak olan sizsiniz.nasıl deneyecegim aparat falan derseniz buyurun.cezairelkontrol - Ana Sayfa

Üst Alt