Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi omurilik felci için kök hücre araştırmasına başladı

Çok guzel haber..paylasımınız ıcın teşekurler..ınsallah beklıyoruz bakalım

bende görünce çok sevindm paylaşmak istedim arkadaşlar inşallah sonuçları iyi olur:):)

yalandırya gene bizim gibilerin eline bişey geçmez zengin çocukları yararlanırlar

Herkesın dusuncesı kendısıne ama Sanmıyorum kendım..
Cok umutlu mutlu beklıyoruz ınanıyorumda ama er yada gec..

http://www.tempodergisi.com.tr/saglik_cinsellik/07513/
Kök hücre zaten 4 yıl önce denendi Turgut Kırkgöz tarafından..hatta o haberde adı geçen doktorla irtibata geçen 100 şahıstan birtaneside benimdir ve hatta mecburi istedikleri MR için nefret ettiğim o cihazın içinde de bana 1 asır gelen bir 15 dakika geçirdim..

Haluk Deda çıktı kök hücre tedavisi yaptım hastayı iyileştirdim diye ..adam zaten yürüyerek gelmiş denge bozukluğu varmış sadece..

Değil Ankara,Almanya ,Amerika, Çin uzaydada kök hücre tedavisi yapılsa gidip tedavi olan hastayla yüzyüze görüşmeden ilk ağızdan iyileştiğini duymadan hiç bir kuvvet bana o tedaviyi yaptıramaz ...

Bekleyelim görelim bu deneyden ne çıkacak..?

bekleyelim ve görelim işin açıkçası şimdie tedavının pozitif bir sonuç vermemsi bundan sonrada vermeyeceği anlamına gelmez! kaldıki ölüm dışında herşeyin çaresi vardır ama bu çare bize ksmet olurmu olmazmı onu bilemem

ancak ümitli olmak istiyorum negatif olumsuz düşüncesi ola varsa kendine saklasın rica ediyoorum:))

benim beklemeye niyetim yok arkadaşlar eğer nasıl başvurulacağını yazarsanız ben gönüllü olurum

bende gönüllü olurum 100 de 5 iyileşme umudum olsada

sabır,inanç,guven sıhırlı elmıs....beklemeyı tercıh ederım..

güncell//
15 kasımda başlayacağı söylenmişti bu konuda ajanslara haber düşütümü haberi olan varmı

selam son durum nedir acaba? birde nasıl başvurucaz detaylı bilgi vericek kimse yokmu? bende bu operasyona katılmak istiyorum. umarım hepimiz adına olumlu gelişmeler çıkar.

kasım15'te operasyonlar gerceklestırılecektı..hala bır acıklama yapılmadı sanırım...hepımız merakla beklıyoruz hayırlısı olur ınsallah...

15 kasımda demişsiniz ne oldu ameliyat olmuşlarmı? neden kimse yazmıyor artık?

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım,ayhan attarla yüz yüze görüştüm.kendisi öncelikle olayın basın tarafından çok fazla abartıldığını,henüz kesin bi şeyin olmadığını,ve şuan sadece yeni vakalar için yani3-4 aylık vakalar için bakanlıktan izin verildiğini ve hastaların gönüllü olanlar arasından seçildiğini ve isimlerinin gizli tutulacağını belirtti.
Ve uygulama başladıktan sonra 6 ay ila 1 yıl bu hastaların takip edileceğini ve sonuçlarının basına bildirileceğini,belki de kök hücrenin ofliler için hiçbir işe yaramayacağını yada ciddi yan etkilerinin olabileceğini söyledi.
Hayvan deneylerinin başarılı olduğunu ancak klinik deneylerin ne olacağını bekleyip göreceğiz dedi.
şuan başvursanızda bir işe yaramıyacağını söylemek isterim.uygulanacak hastalar zaten belirlenmiş.
Bekliycez başka çare yok...

Zaten başka ne yapıyoruz ki bekliyoruz..Yeterki sonucuda diğerleri gibi olmasın bu bekleyişin...

valla herkesın dusuncesı kendısınedır ama mac72 sanırım oyle gorunuyor..dıgerlrı gıbı hayırlısı olur valla ne dıyelım abi..

madem bu şekildeydi de niçin abarttınız ya burda herkes umutla bu haberi takip ediyordu. ne oldu yani şimdi o kadar umutlarımız suya düştü. ne kadar da bişiyi abartıyorsunuz ya insan önce bir iyce araştırır sonra haber yapar ya hayretsiniz vallaha

zaten hep oyle oluyor...her seyı abartıyor herkes...

Haberi duyduğumda çok sevinmiştim. Şimdi ise duvara çarpmış gibi oldum. Bu ne biçim iştir arkadaşlar? Haber madem abartıldı, çıkar açıklamanı yaparsın. Ama ne gerek var ki,:mad: zaten biz ve bizim gibiler bekliyorlar sonuçta. Hayret bir şey !!:mad::mad::mad:

iyide ortada kesinleşmiş bişe yokki.daha 4 gün önce kök hücre nakli yapılmış,çünkü ayın 15inde yapılacaktı.6 ay içerisinde gelişmeler gözlenecekti ki herhalde burda kimse bu kök hücre yapılan kişilerin 6 ay içerisinde kalkıp yürümesini beklemiyordur.en ufak gelişme bile olsa mutlu olacağız.o yüzden aceleye gerek yok bence.şimdiden herşey sonuçlanmış gibi yorumlarınızı yazmayın..

sanırım sız kendınızı daha once soylemıstınız..bu sıte bu catı altında toplanan butun arkadaslar umut edıyorlar.umutusuzluga yer yok olmamalı sanırım...kök hucre naklını oldugunu ıdaa eden bazı arkdaslar var.cesaretlerınden dolayı ne soylesek az.allah onlarada bızlerede sağlık versın ınsallah.fakat kök hucre söz konusu oldumu bız bızım gıbı bır suru arkadasın ne umutlarla bekledıklerını sızde goruyor bılıyorsunuz.
m.cem abininde belırtıgı gıbı ılk bu haberı okudumga o kadar cok umut ettım kı sevındım kı...evet 15'ınde yapılacaktı ama yapıldıgı ıle ılgılı kucucuk bır haber paylasılırdı sanırım.
Her zaman oldugu gıbı ıste sıradan önemsız bı sey.ama bızler ıcın öyle degıl.

ben sadece 3-4 aylık vakalara uygulanmasına şaşırdım...yoksa illaki bekleme süresi var...ona göre veriler oluşur...

En azından oldu dıye bır haber olabılırdı dımı.?
evet defne abla sizde olmustunuz 0 ila 6 ay denılmıstı dedınız.
umutlu umutlu beklıyoruz ınsallah olacaktır..olmustur.

öyle bişey olsaydı tv de çıkardı diye düşünüyorum..demekki uygulanmadı...

15 sene oldu felç olalı ve hala sabrediyorum. Her gelişmeyi takip ediyorum. İstesek de istemesek de elimizden başka birşey gelmediğine göre, bek-le-ye-ce-ğiz...

besalti20 ben umudunuzu kaybedin bu iş bittimi diyorum.belki hepinizden fazla ümitlerle bekliyorum.sadece bekleyelim görür,duyarız diyorum.sonra bu sitede benim bildiğim kadarıyla doktorla konuşan arkadaşlar var,sorsunlar enjekte edilmişmi kök hücre diye..

never siz daha ıyı bılırsınız bu gıbı haberlerı cok duymussunuzdur emınım.18 ay kaza yapalı sadece umut tacırlıgı vs.vs.vs.
zaten 1992'den berı arastırılıyor o gun bu gundur hep aynı habeler..
defnex abla demıstı bı ara doktorlar,medikalciler,ftr vs. nasıl iş yapacaklar cıkarsa:) haklı bence.
SİZ ÖYLE DEDİNİZ DEMIYORUM,DİYORSUNUZ DEMIYORUM....

meraaba ark. lar bende ofluyum ank üniversitesinin çalışmalarını uzun zamandır takip ediyorum bilmiyorum ne kadar başarılı lurlar ama en azından ayhan hoca ve ekibinin şarlatan vb olmadığını biliyorum bekleyip görmek lazım:))) bu aarada yeni üyeyim

bu habere daha önce inşallah maşallah diye kısa bir notla iştirak etmiştim biraz tebessüm biraz düşündürücü şekilde bizler bu sorunla biryerlere gidemeyiz onlarsa bizler hizmet adı altında araştırmalar yapanlar,tıbbi malzeme imalatçıları,medikalciler,ortez ve protezciler,ilaç firmaları,eczaneler,rapor ofis çalışanları,ayakçılarıMIZ ne yapar nasıl rant çarklarını döndürürler
ayrıca alınmış olan izin ilk 3-4 aylık vakalara hitap edileceği yazılmış zaten bu ilk aylar geri kazanımın olması kuvvetle muhtemel zaman zarfları değilmidir

Üst Alt