ben P oy aldım herşeyi ben bilirim ben ülkeyi yönetiyorum benim yapdıklarım yanış olsada uyacaksın işte bu gün böyle bir ortam ya sev ya terk et engelli kardeşlerim halkın parasıyla gezmeyi engelliler için hizmet olark görüyor evet vergi veren insanların parasıyla belediyeler engellilerin oyunu satın alıyor engelli dostlarda bunu çok önemli bir hizmet gibi görüyor engelliye hizmet gezdirmekle olmaz engelliye hizmet toplum içinde engellilere yer açmakla olur burda engelli olupda kaç kişi kamu da çalışıyor özel sektörde çalışıyor engelli olupda bir kafe de oturamıyorsan engellisin diye bir lokantada yemek yeme keyfine varamıyorsan engelli bir birey olrak kentin bir yerinden bir yerine gidemiyorsan burda hiç kimse masal annatmasın akp şunu yapdı bunu yapdı avrupa da tek bir ülkede görevini yapdı diye halkına hizmet et diye o ülkenin başbakanına minnet duymuyor minnet duymazda hiç bir avrupalı madem taşın altına elini koydu çalışacak oturmak için mi aday olda o makama ben 10 . 11 sene de kaç engelli işe girmiş ekonomik olarak bağımlı olmakdan çıkmış ona bakarım ekonomik olrak özgür olmayın hiç bir engelli burda şurayı gezdik burayı gezdik demesin çünkü akp ve akp belediyeler dini bütünler kul hakkı yiyerek ahkap kesmesinler ben kendim eski belediyeciyim yardımlar nerden gelir nasıl oya çevrilir çok iyi biliyorum ahmet bey tekerlekli sandalye alır sefasını belediye sürer biz yapdık biz sizi çok seviyoruz hadi oy verin diye bu işler öğle dışardan bakmakla olmuyor içinde olunca dönen dolapları da görüyorsun son olrak şunu söylemek isterim ben akp olsam burda utanırım yasa çıkalı 7 yıl olmuş tek bir akp belediye uygulamamış hadi onu da geçtim akp il başkanı gibi çalışan valilekler bile düzenleme yapmamış oy verdim diye gezmem utanırım ben hele hele halkın parasıyla gezipde bunuda hizmet diye övmem bir yasa yapılmış uygulama yok bana göre yapılan doğru ne varsa hiç önem mi yok 7 sendir uygulanmayan bir yasa var ortada ...........