Nacres
Gözün aydın sevindim.
Maaşallah yazdıklarından biraz kendini toparladığını gözlemledim böyle devam et pes etme hayatta herkes için sorunlar olur karşılaştığın olumsuzluklarda modunu düşürme olumlu yönünden bakmaya çalış.
Evet güvenlikle alakalı işlerde çalışman zor .
İlk olarak çok iş seçmeden orta ayarda iş olursa gir çalış beğenmemezlik yapma boş durdukta her anlamda kötü olursun.
Benim oğlum şizofren biliyorsun mühendislik mezunu ama hastalığı sebebiyle mühendislik yapamayacağını düşünerek alanında iş aramadık bile şimdi tekstil etiketleri üreten bir firmada asgari ücretle kesimci olarak çalışıyor yani ben üniversite mezunuyum onu bunu yapmam deme doktoruda kesinlikle boş durmasın bir şeylerle meşgul olsun diyor ben kendimde gözlemliyorum ne zaman boş kalsa hastalığı şiddetleniyor çok acı bir durum 6 yıldada olsa mezun olup mühendis oldu ama şimdi herkesin yapabileceği bir işte asgari ücretle çalışıyor ama işte bulamayabilirdi her işe razı olup iş bulamayan bir sürü engelli var.
Bir yerden başla rabbim görünmez yerden hayırlı kapılar açar herkese inşaallah.
Ekpss gir ama o kısımda işler zor çok az kadro açıldığı için atanmak için çok yüksek puanlar almak lazım.
Forumada girmemezlik yapma herkes işini gördükten sonra çekip gitse sorunu olanlara kim yardım edecek.
Ben hem bilgim ve tecrübem yettikçe cevap yazıyorum hem kendimde insanların yazdıklarından çok tecrübe ediniyorum burdaki bilgileri parayla bulamazsın bir derdi en iyi çekenler bilir.
Ve son olarak en önemlisi maneviyatını yüksek tut ibadetlerini özellikle namazını kıl sadece ilaçlarla baş edemezsin manevi destek çoook önemli .
Her şey senin için hangisi hayırlıysa öyle olsun.