Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

32ilhan;

Yeni kayıtlar 16 Ağustosta başlıyor.Halk eğitime gideceksin.

mancer slm oğlunuzu tebrik ederim ..araştırdınızmı yetişecekmiyiz .. kayıtlara

mrb arkadaslar ben aol sosyal bilimler bölümündeyim ama maol cocuk gelisimi bölümüne gecmek istiyorum kredimde düşme olurmu birdahaki yıl biticek normalde nekadar uzar kararsız kaldım gecip gecmemekte fikirlerinizi söyleyip yardım edermisiniz lütfen

hocam ortaokul mezunuyum acaba açıklise kayıtları ne zaman başlayacak birde ortokul diplomamın noterden bir örneği ile kayıt yaptırabilirmiyim teşekkürler

mehmet-41 yeni kayıtlar bu sabah baslıyor diğer sorunun cvbını bilmiyorum :)

selam arkadaşlar...

aol de okumaktayım... genel kültür bölümü 157 kredim 82 de ortak kredim var
7-8 ağustos ta sınava girdim sınavda bütün testlerin sonuçlarını kağıda yazdım 9 dersten girmiştim sınava test sonuçları açıklanınca baktım 21 kredi almışım...

Şuanda 178 kredim 87 de ortak kredim olacak...

geometri 2 ve ingilizce 3 derslerim kaldı tek ortak derslerim bunlar kaldı 2 şer kere girdim bu derslere 3 üncüye sınava girişimde muaf olacağım kısmetse bi türlü geçemedim geometri 2 yi ve ingilizce 3 dersini...

şuanda 14 kredim eksik kaldı bu sene ek sınav verirlermi şayet verirlerse bu sene bitecek kısmetse artık sıkıldım bitsin bi an önce birde bu kalan ortak derslerimden muaf olduktan sonra 87 ortak krediyle 192 ye tamamlarsam krediyi başka sorumluluğum olacakmı...

Birde geçen sene 3 yıllıktan 4 yıllığa geçiş yaptım mecburen o zaman baya ek sınav verdiler bu senede verirlermi sizce bi bilgisi olan avrsa paylaşırsa sevinirim...

mancer slm oğlunuzu tebrik ederim ..araştırdınızmı yetişecekmiyiz .. kayıtlara

Biraz önce halk eğitimden geldik,,.Onlarında haberleri yok aöl bayramdan önce açıklanacak diyormuş:mad: onu biz de biliyoruz.
açıklama olmaz kayıtlara yetişemeyecek gibi olursak mazeretli geç kayıt yaptırabiliriz sanırım.Onu araştırıyorom.

Bir şey öğrenirsen paylaş bizimle...

hocam lise 1 de 2 yıl kalıp okul hayatım bitti ama ben şimdi okul hayatıma devam etmek istiyorum en kısa sürede liseden mezun olmak için özel akşam lisesine mi gitmeliyim yoksa açık öğretim lisesine gitmeliyim ? bana yol gösterirmisiniz ? kayıtlar başladı az zamanım kaldı yardım ederseniz çok sevinirim.

mrb hocam benım alaln kredım 51 ortak 132 7 ve 8 agustostada sınava gırdım cvplarımı kontrol ettım hepsınden gecıyorum .nezaman a mezun olabılrıım acaba kac sınava daha gırmem gerekıo.bu sene ygs ye gırmek ıstıyorum yetıstırebılırmıyım bıtermı acaba bu sne lıse.

jerzy;

Hadi bekleyenlerin gözü aydın:)

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ III. DÖNEM SINAV SONUÇLARI!
07-08 Ağustos 2010 tarihlerinde yapılan Açık Öğretim Lisesi III. dönem sınav sonuçlarının 08 Eylül 2010 tarihinde açıklanacağı daha önce duyurulmuştu. Ancak üniversiteyi kazanan öğrencilerimizin kayıtlarını yaptırabilmeleri ve mağdur duruma düşmemeleri için Açık Öğretim Lisesi III. dönem sınavı sonuçları, üniversitelerin kayıtlarının alınacağı tarihden önce açıklanacaktır. (Tarih:17.8.2010)

bennas;
Hocamız bu aralar görünmüyor,bildilğim kadarıyla ben yardım etmeye çalışayım.
Şu anda senin 60 krediye ihtiyacın var.Son sınavdan 30 krediyi aldıysan 30 krediye daha ihtiyacın var.
I. DÖNEM SONU SINAVLARI 15-16 Ocak 2011 de ondan da 30 kredi alırsan mezuniyet için gerekli krediyi tamamlamış olursun.

Toplam kazanılan kredinin en az 192 veya üzeri olması,alan kredisinin 80 veya üzerinde olması gerekiyor.

Ancak vermen gereken zorunlu dersin kalmaz öğrenim gördüğün toplam dönemin 8 olursa mezun olursun.
YGS ye de girersin.Eğer ocak ayında ki sınavda mezun olamazsan mayıstaki sınavdan da mezun olup YGS ye başvurabilirsin.
Yani mezun olmadan mezun olabilecek durumdaysan da YGS ye başvurabiliyorsun...
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

acreml;
Senin konun hakkında bilgim yok.En iyisi halk eğitime gidip sorabilirsin...

merhabalar,,, benim şuan ki kredim 154 genel kültür okuyorum ama bilerek seçmedim öneri üzerine seçtim.. anlayamadığım şey ise diplomayı aldığım zaman hangi meslekleri seçebileceğimi bilmiyorum... yardım edermisiniz ... :)

hocam merhabalar benim toplam kredim 185 alan kredim ise 87 ağustostaki sınav sonucu açıklanınca byk ihtmal mezun olucam hocam ben üniversiteyi kzandım ama nasıl kayıt yaptırıcam diploma istiyo bizim üni nasıl olcak bu iş biri bana yardımcı olsun lütfn?

merve tebrik ederim bnde kazandım sonuçlar ünv kayıtlarından önce açıklanacak aolde soyliyor ..

s.a hasan1907 arkadaşım tamda aklıma takılan sorudan sormuşun tşk ediyorum sana evet arkadaşlar benim ALANIMDA TM 192 KREDİYİ TAMAMLAMAMIZ GEREKMİŞ AYRICA ALAN SEÇMELİ DERSLERDEN KALMAMZI GEREKMİŞ GENEL KÜLTÜRDE YOK BÖYLE BİRŞEY SADİCE 192 TAMAMLA MEZUN OL EEE PEKİ ÖSS DE KARŞIMIZA NE GİBİ SORUNLAR ÇIKAR MERAK EDİYORUM .SAYGILARIMLA

merhaba arkadaslar ya bugun bı yerde okudum daha oncede sormustum ama benım 93 kredım var su anda agustos ta tekrar kayıt yaptırcam fakat 2011 de mezun olmam ıcın ek sınav gerekıyor yazan habere gore ek sınavlar dahıl olmadan 192 kredıyıtamamlanılabılecekse ossye basvuru yapılabılıyomus yanı 2011 debasvuru yapabılmem için su anda 102 kredım olması lazımmıs cvp verırsenınız sevınırım dersaneyue kayıt yaptırdım bu sene bosunamı hazırlanıcam ben ya:sssslutfen arkadaslar cevap beklıyorum

AÖL 3. Dönem sonuçları açıklandı!

Oğlum derslerinin hepsini vermiş 30 krediyi de almış.Hiç dersi kalmadı tamamı bitti.Toplam 202 alan 96 kredisi oldu.Ama mezun yazmıyor hala daha sonra mı yazacak acaba:confused:

mancer;
alan ve ortak dersleri kalmazdıysa mezun olur. 30 ağustosa kadar

birsen ekmen;
her girdiğin derste 30 kredi al gerisini merk etme

hocam241 kredım var alan kredım 105 donemım 9 zorunlu ve ortak dersim kalmadı mezun olmam gerkıyordu ama mezun olduguma dair hic bır ıbare yok üniversiteye kayıt yaptırmam gerkıyo bu sıkıntı mı var acaba mezun olamadım mı:(

arkadaşlar ben mezun oldum darısı sizin başınza.....

07 08 AGUSTOS AYINDA YAPILAN SINAV SONUCLARI AÇIKLANDI ARKADAŞLAR..

22 kredi almışım =(((( çok kötü..

toplam 158 kredim var
Alan 100

2 adet zorunlu dersım kaldı sadece bölümüm sosyal bılımler ben 2011 ın üni sınavlarına katılabılırmıyım ??

acıklise kayıtları eylülün sonuna kadarmı

Oğlumunkinde de mezun yazdı:) Darısı diğer bütün öğrencilere...

derya karademir;
öyleyse mezuniyet kontrolündedir..merak etmeyin

allakasi;
17 eylül

negrado;
evet katılabilirsin

merve1
30 ağst.halk eğitim mer.başvurun..

ek sınav hakkı verildi bu sınavda 21 kredi aldım 178 oldu kredim bölümüm genel kültür ortak kredim 87 zorunlu dersim 2 tane kaldı onlardanda bu sefer girince muaf olucam 30 krediden az kredi eksiği ve 12 dersten az zorunlu dersi kalmış olanlara duyurulur ek sınav hakkı verildi 3 eylülde sınav ankarada ben gidicem Saygılar...

slm aleyküm...bu ek sınav hakkı mesleki açıkliseler içinde geçerli mi acaba...

cevap gelirse durumum hakkında bilgi almak istiyorum melek hocam...mesleki aöl okuyorum..180 toplam 87 alan kredim var..zorunlu derslerim ise 13 tane 35 kredilik kaldı ,8 dönemi doldurdum...bu dönemde sınava girince diyelim ki 2-3 dersten kaldım onlar için tekrar aynı sınava mı girmem gerekiyor..bi kolaylık var mı?tesekkür ederm

Üst Alt