Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%62 raporumla emeklilik için SGK'ya başvurdum, yeniden hastaneye sevk ettiler?

öncelikle bilgisayardan edevlete gireceksin sgk evrak takibi diye aratırsan çıkar telefona indirilen edevlet uygulamasında çıkmıyor

İlhan ateş girdim e devletten teşekkür ederim evraklar şuan beklemede ankara emeklilik hizmetleri genel müdürlüğünde hayırlısı 100 100 oran inşallah red etmezler gaziantep gibi

Varide numarası vermiş onu nasıl kontrol edebilirim ilhanates bey

İlhan ateş emeklilik hizmetleri genel müdürlüğü özet karar servisi 1. sonucu geldimi bende itiraz ettim aynısı bendede yazıyor birbirimizden haber der olalım lütfen 18 06 2018 benim tarihim

Emekli sandığında Kurum sevkine gerek yok dendi.Benim sağ.kurulu raporumu kabül ettiler.Malül raporu veren hastahaneler belli arş.ve uyğ.hast. veye bölğe,hakem hastahaneleri.Papou kabül etmeleri % olarak kabül etmeleri olmuyor tabi.

rapor sonucu sgk kuurumuna geldi bu gün bana bildirilmedi bekliyorum

İlhan ateş bana ara karar verdi ankara emeklilik hizmetleri genel müdürlüğü özet karar servisi 1. On güne kadar rapor için doktorlara gorunecem sonra ne olacak bakacik maaş bağlanirmi redmi olur

sgk yüksek sağlık kurulu

sgk ya malullen emekli olmak için başvurmuştum elinde bölge hastanesinden almış olduğum raporum var 100 de 62 oranlı sgk kurumu araştırma hastanesine durum bildirir raporu için gönderdi muayene oldum rapor kuruma geldi adana sağlık kurulu başvurumu reddetti gerekçe maluliyet için yetersiz dedi itiraz hakkım varmış yüksek sağlık kuruluna itiraz ettim dosyaya bölge hastanesinden aldığım raporuda ekledim gönderdim yüksek sağlık kurulu bu raporu dikkate alırmı

ilhanates

Maluliyet (pert) için niye bu kadar uğraşıyorsunuz ki? Başvurun engelliden olup gitsin hem engelli olursa isterseniz çalışabilirsiniz. Mamuliyette bu hakkınız da yok.

sgk günüm eksik vergi indiriminden olmam için çok para yatırmam gerekecek

ve ankara sgk yüksek sağlık kurulu red kararı verdi emeklilik vergi indiriminden olmaya çalışacağım ama üzüldüğüm nokta sadece 5 saatte karar vermeleri bu iş bu kadar basitmi karar vermek baasit bunu söylemek aylar alıyor

Bana ara karar verdi yüksek sağlık kurulu ilhan ateş mahkeme şansın var ama çok uzun sürüyor malulen için yüzde 1000 istiyorlar utanmazlar ben yüzde 100 ağır engeliyim yatalagim uğraştırıyor acemi doktorlar sabir

Sgk ya ilk başvuruda hastaneye sevk evrağını hemen mi veriyorlar yoksa eve postaylamı gönderiliyor bilgisi olan varmı?

11 yıl oldu sürekli 6 ay arayla tedaviye kontrole gidiyorum malul emeklilik için başvurdum sgk bana yakın olan araştırma hastanesine sevk etti orada hasalığımı anlatamadım rapor çıktı ben ne oran verdiler öğrenemedim sonuç olarak red geldi tekrar başvuru zamanım geldi sgk kurumu na tedavi olduğum araşırma hastanesine sevkimi istedim hastaneden almış olduğum tedavimin hastalığımın tanısını kontollerimin devam ettiğini bildiren başhekim onaylı belge ile sevkimi sağladım 27 kasım da muayene olacam bölge hasatanesin den %62 2 yıllık rapor var

5510 95. madde ile 5510 25. madde arasındaki fark nedir neden 5510 95. madde ile gönderiyorlar

ilhanates

25. madde malulen emekliliği, 95 ise sevki düzenler. tamamlayıcı maddelerdir yani

sgk yüksek sağlık kurulu

maluliyetin tespiti için sağlık kurulu rapora tıbbi tedaviden fayda görüp göremeyeceğini yazmadığı için tekrar hastaneye sevk ett idoktor tekrar muayene film istedi sürekli iş görmezlik tespiti için şimdi bu sgk sürekli iş göremezlik ödeneğidemi verecek

ilhanates

Sürekli iş göremezlik geliri konu iş kazası ya da meslek hastalığı ise söz konusudur.

sgk dan bana gelen yazıda tıbbi tedaviden fayda görüp görmeyeceğinin belirtililerek tekrar düzenlenmesini istemişti aynı doktor bu defa vep çekiminde proplemin ilerlemiş olduğu bulgusu çıktı beyin mr istedi mr sonucunda şüphenilen bulgular çıkmadı daha önceki heyet doktoru tıbbi tedaviden fayda görmeyeceğini yazmadığı için tekrar muayene filmler çekildi dokrora sordum neden bu tefarruatlar sürekli iş görmezlik için dedi

Sayın oturan boga malülen emekliligim iptal oldu yüzde yüz raporum onaylandı ama çalışabilirsiniz dedi Ankara yüksek kurulu kimse beni agır engelliyim diye işe almıyor utanılacak bir durum özürlü engelli emekliligim için baş vuracam askerlik borçlanma var onu yatıracak özürlü emeklilikte vergi indirimi almam lazım neler lazım eksiksiz evrakları yazanmı şuan iş başı yaptım SSK başladı selamlar

Nasıl ya yatalaksınız ve malulen emekli yapmıyorlar öylemi

Utansınlar malülen emekliyimdim raporum kalp 100 gögüs 20 hipertansiyon 10 yüzde100 onaylandı maaşı kestiler sen çalışırsın raporu verdiler vergi indiriminden emekli olacak hangi evraklar lazım bilen varmı

Akbaş01, kontrol muayenesinde mi kestiler, vergi indiriminden emeklilik için vergi indirimi belgesi lazım bunun içinde sigortalı çalışan olmalısınız 1 hafta sigorta işinizi görür

sonunda emekli oldum

uzun uğraşlar sonunda malülen emekli oldum 2 yıl sonrasına kontrol muayenesi istediler raporumda tıbbı tedaviden fayda görmeyecek dediği halde neden kontrol muayenesi istediler vergi indirimiyle olanlardan istemiyorlar genelde

hayırlı olsun rahatsızlık neydi oranı neydi
bende 8. ayın beşinde muracat ettim
İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ (MALULİYET) Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış
bekliyoruz böyle :)

teşekkür ederim görme bozukluğu 02 03 görme keskinliği sol makülopati sağ sol optik nöropati

OturanBoğa kardeşim ben malulen emeklı olmstum kontrol muayenesini hastalığımı tespit edemeyen bir hastanede red almıştım günüm geldiğinde tekrar baş vurdum red gelen hastaneye sevk ettiler bende tüm evraklarımla gittim doktorlara hastalığımı ispat ettim sgk tekrar emekliliğimi onayladı geriye dönük odenmeyen maaşları öderlermi acaba

Üst Alt