Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

50 yaş sonrası 1+1 ev mi özel huzurevi mi tercih edilmeli?

@sokr@t, aynen nasip kısmet meselesi. :giggle: O yazdığın sözü de biliyorum. Belki tekrar evlenirim diye emekli olmuyorum

@biirkann, o değil de huzurevi aylık en düşük 180 bin+kdv demiştin ya biraz fazla mı uçtun ne sanki ?o_O

@sokr@t, yoo istersen ara sor sorun yok yani 15 günlük 90 bin tl yalan borcum yok keendi gördügümü söylüyorum

@biirkann, Lüks falan olması lazım o zaman biraz özellerin 180 bin 'den başladığını sanmıyorum daha ucuza da vardır .

@sokr@t, insan değişir. Hayatın değerini onu kaybetmek üzere iken anlarsın. Bunu bilmek için, o duruma düşmek lazım. Ondan önce söylediklerin bol keseden atmak bence. Bende öyleydim çoğu kişide öyle her yaşta,her tecrübeden sonra insanların fikirleri değişiyor. Daha sakin, daha olgun düşünüyor. Hayat dediğin de bu değil mi? Bir şeyi söylüyorsun, sonra başına geliyor, sonra geriye dönüp bakıyorsun, ne cahil, ne aptalmışım diyorsun.

@birkann
Katliamlarla soykirimlarla sömürgelerle bi kitaya çökerek nasıl zenginlestikleri de belli oluyo
Senin için önemli olabilirler, benim için irkdaşlarim önemli

@ipek., yabancıların kültürü bu, onlar içinde yetişen ve yaşayan onların huylarını ediniyor. Üzüm üzülme baka baka kararır misali. Belki iyi bir para kazanıp iyi bir hayat yaşıyor gibi görünebilirler ama, maneviyatı zayıf insanlar oluyorlar.

@idosente, konuyu saptırma ben hayatın değerini biliyorum zaten konu nereden nereye geldi yaşlılık bakıma muhtaç olmak huzurevi gibi konulardan hayatın anlamı değeri şu bu ! Dedim ve diyorum ki ona buna muhtaç olup elaleme maskara olmaktansa ölmeyi tercih
ederim yine aynı şeyi söylüyorum sürünmektense ölmeyi tercih ederim dedim ve diyorum ne var bunda anlaşılmayacak ve bu kadar uzatılacak onu anlamadım sen her halükarda yaşamak istiyor olabilirsin o da senin hayata bakış açın ama başkaları aynını düşünmeyebilir.

@idosente .
Evet onlarin paraları bana çok gelmiyor hiç de özenmem amerikali yahut ingilizlere

Yani ben yaşlılık sıkıntılı olur diyorum mesela ne gerek var çekmeye ötenazi mantıklı diyorum
Zaten baksana adam huzur evlerinin fiyatlarini da söylemiş
Bence Türkiye de yasallasmali ötenazi
Insanlar yaslilikta ne yapacak yani
Yaşarken insanlara finansal hak yapmayan sistem ölürken rahat bıraksın bari ötenazi yaptirsin insanlar

Bi de bunlarin yok günah yok sevap kavramlarını anlamakta beynim zorlaniyor
Ötenazi günah diyorlar mesela
Ama binlerce yaşlanacak olan insanlari orta da bırakan sistem asıl baş günah işleyendir

Yaşlaninca finans yoksa nasıl huzurevine gidecekler insanlar orta da niye kalsınlar

Son düzenleme:
50 yaşında bir insanın yalniz kalıp bu tür arayislara girmesi malesef bu çağda başa gelebilecek bir durum. Böyle bir durumda maddi duruma göre il ilçe çevre değiştirmek ilk etapda doğru olur. Yeni tanisilan insanlara tüm ozelinizi açmayın, kimseyle fazla samimi olmadan yaşınıza uygun bir yeni çevre oluşturmaya çalışın.

Bu yasada huzur evi ötenazi gibi olur. Daha ağır sonuçlar doğurabilir.

Üst Alt