Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2026'da yapılacak olan EKPSS'ye hazırlananlar!?

@Kenshi, Çıkmıyor çalışma bence bende çalismadim cikarsa şansımıza yapacak birşey yok😅DEHB nedir? Bilmediğimden soruyorum

@Oğuzzz Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu, aynen çıkarsa şansımıza da yüzde 10 belki daha düşük ihtimal görüyorum en büyük sıkıntı genel kültür zaten

Herkese merhaba ekpss sınavına daha önce girenler var mı ? Ben bu sene ilk defa gireceğim zorluğu nasıl nelere çalışmalıyım ortaöğretim düzeyinde işitmeden girenler bilgi veririmisiniz?

@erenk1, hiç çalışmadan 20-25 net yapıyordum. Bilmediğimi tahmin ederek işaretleme huyum da var o yüzden yanlış cevaplar da puanı düşürdü.
Matematik çalışmadan 80 görülür ama malum alım puanları 85+ o yüzden matematik şart.

@BayKukla, diğer derslerden hangi konular çıkıyor aklında kalanlar varsa yazarbilirmisin genel kültürde nelere çalışmalıyım

matematikten rasyonel üslü köklü üçünden birisi yada bir soru üçü karışık gibi oluyor problemlerden 3 tane geometriden 3 tane

EKPSS sınavına 1.5ay kaldı neredeyse, bu saatten sonra çalışmaya değer mi, yetişir mi? Yoksa 2sene sonrakine mi asılmak lazım? Şimdikinden en fazla 80puan fln alırım çıkmış soru netlerime göre. O puana da atanma mümkün değil sanırım.

@reezzer valla bende girmiştim barajıda aştım 80 puan aldım ama tanıdığın yoksa emin ol zor be hani ümidini kırmayayım ama belki atanırsın

Üst Alt