Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2025 EKPSS tercihleri başladı

@xkatip74,

Şehit yakınının Durumu çok farklı . 1 kereye mahsus üst limitsiz istedikleri aracı ötvsiz alabiliyorlar ve aileden 1 kişi memur kadrosu alabiliyor . Aile dostumuzun eşi şehit olmuş zamanında , 2 çocuktan birisi 18’i geçince aile bakanlığına başvurdu ve afad’a girdi memur olarak . 1 tane de araç aldılar . Adamların hakkı, babalarını şehit vermişler bu ülke için , olsun o kadar .

@ayhaakan,

Sadece 4001 kadrolarına başvuru yapabilirsiniz . Yönetim bilişim sistemleri normal KPSS de bile henüz özel nitelik koduyla atama almıyor . İktisat için ise yine nitelik kodu ile arama yapın listede , sanırım o da yoktu .
Ek olarak bilgisayar işletmeni sertifikası alıp 6225 nitelik kodlu kadroya da başvuru yapabilirsiniz . Ama siz yönetim bilişim mezunu olduğunuz için gerek olmaması Lazım, bilgisayar dersi aldığınızı transcript ile belgeleyebileceğiniz için o kadrolara da başvurursunuz

Hey gidi ne hayaller kuruyordum şu ili yazarım bu ili yazarım diye... 95 puanla tercih listem kendi yaşadığım şehirden saatlerce ötedeki yerlerle doldu. Bir önceki ilk atamada bile kontenjan sayısı daha fazlayken 93,94 puanla benim bulunduğum yere yakın yerleşen yok 95 üstü hep.Bi de son ikiye hizmetli yazdım 😅😅. Sen tut ilk 200 kişi içerisine gir tercih listende hizmetli kadrosu olsun 🥹

Üst Alt