Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 Temmuz ayında en düşük Memur emeklisi maaşı ne kadar olacak?

Memurların hepsini kapsayan zam oranı %17,55 artı seyyanen 8.077 TL Net olarak zam verilecek emekli memurlar için bir şey açıklanmadı ama şu anda %17,55 olarak görünüyor ancak fazlası da olabilir

SSK emeklisi ve Bağ-Kur emeklisine birşey yok..memur emeklisine yapılacak zam meclis çalışmalarindan sonra hesaplanacak..komisyonlarda değişiklikler olabilir..

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün Saat 14:30 da Ak parti il başkanları toplantısı varmış. Bakalım sgk ve bağkur emekli maaşla ilgili artış olacakmı. Şayet sonbahara kadar bir zam veya artış olmaz ise Allah yardımcımız olsun..

deasn12

bence yarın düğüm çözülür gibi... Seçim öncesi verilen sözlerimiz var demişlerdi...

HakanEs26
Son dakika = Sgk Emekli ve bağkur maaş Müjdeli haber geliyor gibi. Gerekli tüm düzeltmeler haftaya belli oluyor çok şükür.

İyileştirilme yapılacakmış :) zamanı bilmiyorum

En düşük emekli maaşı alan memur?

Herkese merhabalar.5510 a tabi Adi malul olan bir memur emekli olursa alacağı maaş nedir? Bağkur ve ssk emeklilerindeki gibi memurlarda kök maaş durumu yok diye biliyorum. Dolayısıyla 5510 a tabi bir memur malulen emekli olursa alacağı maaş 7500+ yüzde 25 zam ile 9 bin küsur mü olur?

İyi akşamlar 5510 a tabi adi malul olan memur maaşı kaç oldu su anda bilgisi olan var mı?

14.650 TL emekli maaşı kesinmidir?
YOKSA ASLI ASTARI YOKMUDUR?

(Gölge)

Evet o nasıl bir hesapsa
[FONT=verdana]9.287,58 tl emekli memur maaşı gözükmektedir. [/FONT]

O bana eski hesapmış gibi geldi.

Memur emekli maaşi ne kadar oldu bilen yokmu

Şu anda 2008 sonrası adi malul emeklisi olan memur maaşı 9 bin küsur mü hocam?

O işte bir sıkıntı var E devlete benim maaş sistemimde hiç zam olmamış hemde üstüne maaşım düşmüş gözüküyor.Neler oluyor hala anlamadım.Akşam maaş farkı yatmazsa %25 lik hepimizi büyük sıkıntılar bekliyor diyebilirim.Geceyi bekliyorum.Eğer yatmazsa yarın ilk işim SGK ya dilekçe olacak.

Az önce SGK dan geldim.Durumumun vehameti maalesef çok büyük 7.500TL den bir kuruş artış yok .Bunu emekli olmayı düşünen tüm memur kardeşlerim duysun.Yazıklar olsun.

2008 sonrası abo oranının %30 lara düşürülmesiyle herkes standart en düşük emekli maaşına mahkum oluyor malesef
hep dış güçlerin muhalefetin oyunları bunlar :p

OturanBoğa sen bilirsin belki Haziran maaşım 7.211 Ek ödeme 288TL idi ve total 7.500TL alıyordum ama Temmuzda %25 zam farkı almadım hemde Ağustos maaşım 6.781TL ye düştü.7.500 alanlara zam yapılmayacak diye bir kanun ,genelge yönetmelik falan var mı?Neye göre zam almamış olabilirim sence.
Bu arada memur emeklisiyim

Hugo88

Şaşıracak bişey yok, yılların muhasebecisine sormuşlar "iki kere iki kaç eder?" diye. Muhasebeci şöyle bir etrafı süzmüş, adama eğilmiş ve sessizce sormuş "kaç olmasını istersin?"

Şimdi de durum bu. Zam-gaz-petrol-togg-uçak gemisi-savaş uçağı-dünya lideri-vatan-millet-sakarya-din-ayasofya hoppala-zuppala %25 zam yallah 7500 tl. E halk da memnun elhamdülillah. Sorun yok. Yani 7500 tl normal. Çok bile. Kendinizi bundan kötüsüne alıştırın; ve çocuklarınızı da daha kötüsüne tabii. Şovun heyecanlı kısmı daha başlamadı zira.

MEMUR EMEKLİSİ ymiş.
Onada AYNI TARİFE diyorsun?

Memur denilen varlık
NEREDE YESİN?
Mezardamı?
Ahirettemi?

Hugo88

Yahu anlamadığım neden maaş öğrenmek için sgk ya gidiyorsunuz?? E-devlet sistemi emekli ödeme bilgileri herşey mecvut...
Siz maaşınıza zam uygulandı kök maaş üzerine zam yapıldı.. En kısa hesap haziran kök maaşınız ne kadardı ?? E-devlet-çalışma hayatı- 4C emekli ödeme bilgileri-Aylık tutar haziran ayı sorgulama da ne gözüküyor??

hocam zaten maaşımın ne olduğunu yukarıda yazmışım azıcık okursanız son mesajımı.

Hugo88

Sizin maaşınız 6781 TL düşmedi yükseldi..... Sizin kök maaşa %25 zam gelmeden 5086 TL değil mi?? Kontrol edin e-devlet üzerinde.. 5086 x %25 = 6781 TL kök maaş..

KÖK MAAŞ = TABAN MAAŞ İLK AYLIK

bordromda sadece iki tutar yazıyor memur emeklilerinde kök maaş yoktur.biri maaş tutarı diğeride ek ödeme tutarı Temmuzda 7.211 TL idi maaş tutarım ek ödememde 288Tl idi.

Üst Alt