Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 Temmuz ayında en düşük Memur emeklisi maaşı ne kadar olacak?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
649
Reaksiyonlar
380
Memur emeklisi maaşı 2023 yılı Temmuz ayında endüşük ne kadar olacaktır tahmin var mı?

16 bin TL olabilirmi sizce?
Tahminleri alalım.

Karadeniz'de bir sürü doğalgaz buldu Reis. Şırnak'ta da çok petrol buldu. TOGG üretiyor ve satıyor. Ekonominin başına da Mehmet Şimşek gelecek diyorlar.

Mehmet Şimşek bu kadar çok parayla memurun, işçinin, emeklinin cebini dolduracak. Hepimiz en güzel evi, arabayı alacağız. Tatillere gideceğiz yazın. Şahsen ben Dubai'de tatil yapmak istiyorum. İnşallah Mehmet Şimşek gelir de hepimiz kurtuluruz şu fakirlikten. Avrupalı görürsek unutmayalım; kıskanma ne olur, çalış senin de olur, diyelim onlara.

Tamamen kişisel tahminim ; en az 10.500 seviyesine gelir. (psikolojik 5 haneli sınır düzeyi) Tabi ki emekli insanlarımız, bundan daha fazlasını hakediyor Elalemin gavuru dünya turuna Japonya'ya mı yoksa Brezilya'ya mı gitsem diye tereddüt yaşarken , bizim ihtiyar vatandaşımız 1 kilo pirzola alırken bile zorlanıyor. Bu böyle gidemez !

Son düzenleme:
arkadaşlar saten et fiyatın gecen 2022 başında piyasada ne kadar büyük baş hayvan varsa toplatıldı ve bu hayvanlar genelde arap ülkelerine satıldı ve ozamandan bu yana eldeki kalanlarla idare edildi ve sonra bu yüzdende piyasa yükseldi hatta gelcek bu kurbanda durulcak ama kurbandan sonra yükselişe gecicek et kiloso hepsi şuankinden 150 tl daha fazla olcak

Pirzola da ne ki ! Yeniyor mu ? :eek:

Pirzola da ne ki ! Yeniyor mu ? :eek:

"1 dokun
1.000 ah işit" derler buna memleketlerin çoğunda.

Halen aile yardımı dahil 11 bin 848 lira olan en düşük memur maaşı yaklaşık yüzde 85.68 artışla 22 bin lira olurken, aynı oran en düşük memur emeklisi aylığına yansıtılırsa aylık ödeme 7 bin 901 lira 66 kuruştan 14 bin 672 lira seviyesine çıkacak.

@ayDÜNYAvazo olmayacak bir şey senin dediğin ben %45 e de razıyım onu bile vermezlerse diye şimdiden korkmaya başladım .

sokrates
Hımmm ben yazmayı unutmuşum. Ben o yazıyı TAKVİM GAZETESİ (internet üzeri)nden alıntı yapmıştım. O benim düşüncem değildi.

Aşağıdaki ifade TAKVİM GAZETESİ nden alıntıdır. Kendi yorumum değildir.

"Halen aile yardımı dahil 11 bin 848 lira olan en düşük memur maaşı yaklaşık yüzde 85.68 artışla 22 bin lira olurken, aynı oran en düşük memur emeklisi aylığına yansıtılırsa aylık ödeme 7 bin 901 lira 66 kuruştan 14 bin 672 lira seviyesine çıkacak"

sokrates
Korkmaya başladın sen galiba?

Losdy

Konu öyle gelmişki.
(BEN PİRZOLA YI YERSEM BELKİ AKILLANIRIM) 💯💯💯
(PİRZOLA YI YEDİRECEKSİNİZ ŞİMDİ BANA) 💯💯💯
1 kilo pirzolayı alan sanki padişah oluyor.
"Her öğün yemek yersin ama her öğün pirzola yiyemezsin"
😁😁😁

22 bin olacak denildi yalan çıktı deniliyor memur maaşı en düşük
emekliside 16 binden bahsediliyordu o da yalan

Bu not burda dursun 👍👍
Memurlar 15 Temmuzda en düşük 22.000 maaş alıcak
Memur ve sgk emeklisi maaşlarda refah payı eklenerek en düşük 9000 veya 10.000 olacak...

KK=
Emekli bayram ikramiyesi 15.000
Depremzede bedava ev
Çiftçiye bedava traktör
Trt1 tüm lig maçlar şifresiz 😁😁
En düşük emekli maaş 14.000
Asgari ücret 14.000

Son düzenleme:
deasn12

Bencede yapmaları lazım.
YOKSA İTİBARINA GÖLGE DÜŞER

CNN TÜRK "ün internet sitesinden alıntıdır.

Memur emeklilerinin maaş artışı SSK'lılardan ve Bağ-Kur emeklilerinden farklı. Dolayısıyla en düşük memur maaşını 22 bin lira olarak baz aldığımız zaman şu anda en düşük memur emeklisinin maaşı 7 bin 901 lira olduğunu görüyoruz. Memurlara yapılacak olan bu zammı buraya uyarladığımız zaman en düşük memur emekli maaşını 15 bin 320 lirayı bulacağını söyleyebiliriz. Yine diğer memur emeklileri de mevcut çalışan memur emeklileri gibi görevi, unvanı ve emekli olduğu mesleğin kariyer olup olmadığı gibi kriterlere göre artış olacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Belli olmadımı daha
Emekli Memur maaşı.

Akşama sgk bağkur ve memur emekli maaşları açıklanır benim tahminim sgk en düşük 10.000 tl olur...

Eeee şimdi emekli zam nasıl oldu anlamadım gitti. Normal taban maaşım 3748 TL. Uygulanacak olan enflasyon zam 3748 TL taban maaş üzerinden mi zamlanacak. Yoksa 7500 TL üzerinden mi zamlanacak??
Emekli maaş a dair kanun teklifi de yok hala

deasn12

kanka taban aylıktan hesaplanır bence 7500 üzerinden verirse ki verilmez 7500 olan en düşük emekli aylığını refah ğayı falan 10k yapacaklar ;) bu benim görüşüm tabi.

HakanEs26

Hayırlısı kanka. İnşallah dediğin gibi olur. Eğer en düşük emekli maaş 9500 altında kalırsa durum vahim olur. Seçimden 5 ay önce 3500 olan maaş 2 ayda 7500 oldu. Seçimden sonra tüm emekliler isyan çıkartır..

Üst Alt