Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 kapsamındaki engelli aylığının ödeme bankası değişti mi?

@Kırmızıı, parça parça şubesi olanlar öncelik olmayanlara sydv verecek tebliğ var..
PTT şubeleri kapatacak küçülme sebebiyle PTT personeli olarak personelleri de gönderecek...

E devlette halkbankasi hesabı açılmış adıma bankaya sabah gittim hesabınız açılmamış görünmüyor henüz dedi.hicbir islem yapmadan döndüm.e devlette gorunupde bankada niye görünmüyor anlamadim.e devlete eve gelince şimdi baktım.once baksaydım memura söylerdim.basindanmi savdiki!!!Benden önce bir işlem aldı aynı ona tel.msj gitmis.msj geldi dedi.onada adınıza açılmış hesap görünmüyor dedi.oda gitti.e devlet ile banka aynı paralelde ilerlemiyor anladığım kadarıyla..

Merhaba benim 2022 ptt kurum ödemelerine aktarılmış başka banka hesabıma aktardım
E devlete baktığımda banka üyeliklerimde halkbankta var ben hiç gitmemiştim otomatik sanırım
Eğer 1 temmuza halkbanka yatarsa sosyal yardımım sizce yine başka bankaya e devletten yada mobil bankacılıktan başka hesabıma aktar yapabilecekmiyim ?

@ZuhalYeşiltaş,çekim günü gelmeden aktarım yapılabiliyor mu AA bilmiyordum

Üst Alt