Şimdi sormak gerekiyor; yaklaşık 10 gün geç ödenen sosyal yardım ödemeleri faizde bekletilip
Kur korumalı mevduata ödendi acaba
Ve halen faceden evde bakım maaşı yatmadı bi ekmeğe muhtaç kaldık diye 10larca kişiden mesajlar yazılıyor!!
Sosyal devlet anlayışı bu olmamalı!!
Burada bazı hadsizler (
dolunay3473 ) bana Özel mesaj atıp eleştirmeye çalışıyor ama iki kelimeyi bi araya getirip de, asıl sorunun
Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin değil, sorun bu devleti yönetemeyen ve 10 günü aşkın süredir sosyal yardım ödemelerini yapamayan beceriksiz hükümet yöneticilerinin olduğunu anlayacak kapasiteye sahip olmayan kişilerdir
Engelliler.biz sitesi yöneticisi sayın
OturanBoğa ve diğer editörler,bu sitede hükümetin beceriksiz sosyal yardım politikasını eleştirdim diye,bu forumda ve bana Özel mesaj yazıp hakaret eden
dolunay3473 üyenin üyeliğini askıya alıp iptal etmenizi talep ediyorum.
Ayrıca az yukarıda bahs edilen üye hakkında suç duyurusu hazırlığında bulunacağımı da belirtiyorum.
Örneğin, Tokat ili her ayin 9 da yatardı ama bu ay daha bugün yani ayın 20 sinde yattı!! Neredeyse 2 hafta geçmiş bu sosyal yardım maaşı daha bugün yatıyor!! Bu haksızlığa nasıl sessiz kalınır, bu maaş ile yatalak hastasına bakıp ev gecindren ve başka geliri olmayan yüzlerce kişi var,bu kadar da korkmayın veya yalaka olmayın!! Haksızlık her kim tarafından yapılırsa yapılsın, bunun adı değişmiyor! Haksızlık Haksızlıktır yine de ...