Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017'de memur oldum. Nasıl malülen emekli olabilirim?

Abi dün sordum sanada cevap vermedin . Benim dilekçem böylece gitsinmi yoksa senin dediğin gibi tekrarmı yazıyım

OturanBoğa tmm abi yarın değiştiriyim. Abi bçde konu ile alakalı değil ma senle baya bilgi alışverişinde bulunduk site hakkında bir bilgi vermek istiyorum. Siteye giriş için tıkladığımda bağlandı gizli değil diyo.altta gelişmiş seçeneği çıkıyo ordan sitenin linki çıkıyo başındada güvenli değil ama devam et yazıyo ona tıklayıp öyle gireniliyom siteye bu durum 2 yıldır böyle. Yani telefondan fazla anlamayan kişiler siteye giremeyebilir bilginize

Bülent abi hatalı bir değerlendirme dediğiniz gibi zaten ilk girişten sonra da alınmış rapor emekli olması gerekli

Raporum yükselmesine rağmen emekli etmiyolar

45 şizofreni ile işe başladım 65 oldu raporum malüllüğe başvurdum. Cevap olarak sen girdiğinde zaten malülmüşün diye cevap geldi. Nasıl bir yol izlemeliyim davamı açmalıyım açcaksam nereye açmalıyım

Bundan öncede böyle cevap geldi bu cevap itirazımın sonucu. Artık sgkdan bir sonuç alamam. Dava açmalıyım ama nereyr ve nasıl açmalıyım bilgim yok
OturanBoğa

mehmet_ea

Yukarıda yazdığım dayanağı sunmanıza rağmen mi itirazınız kabul edilmedi?! Manyak mı bu insanlar! Mevzuat daha açık nasıl yazılabilirmiş!

@abi bu konudaki geçmiş gönderilerime bak .hatta itirazıma ne yazcağımı sen yazmıştın buraya onada red geldi. Araştırdım biraz bu konuda bir çok emsal karar var mahkemelerin kazanmışlar ama çok uzun sürmüş mahkemeler oo yüzden sizden bir fikir alcaktım abi OturanBoğa

mehmet_ea

Ama bu olamaz. Benim önceki sayfada yazdığım netlikte bir dilekçe daha yazmanı öneririm. Olmazsa dava konusu yapılır ve %100 kazanırsın.

OturanBoğa

Bülent Abi dava açmasına gerek varmıdır sizce?
Emsal varsa eğer ondan ötürü diyorum.

Üst Alt