Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2017'de memur oldum. Nasıl malülen emekli olabilirim?
OturanBoğa tmm abi yarın değiştiriyim. Abi bçde konu ile alakalı değil ma senle baya bilgi alışverişinde bulunduk site hakkında bir bilgi vermek istiyorum. Siteye giriş için tıkladığımda bağlandı gizli değil diyo.altta gelişmiş seçeneği çıkıyo ordan sitenin linki çıkıyo başındada güvenli değil ama devam et yazıyo ona tıklayıp öyle gireniliyom siteye bu durum 2 yıldır böyle. Yani telefondan fazla anlamayan kişiler siteye giremeyebilir bilginize
45 şizofreni ile işe başladım 65 oldu raporum malüllüğe başvurdum. Cevap olarak sen girdiğinde zaten malülmüşün diye cevap geldi. Nasıl bir yol izlemeliyim davamı açmalıyım açcaksam nereye açmalıyım
Bundan öncede böyle cevap geldi bu cevap itirazımın sonucu. Artık sgkdan bir sonuç alamam. Dava açmalıyım ama nereyr ve nasıl açmalıyım bilgim yok OturanBoğa
@abi bu konudaki geçmiş gönderilerime bak .hatta itirazıma ne yazcağımı sen yazmıştın buraya onada red geldi. Araştırdım biraz bu konuda bir çok emsal karar var mahkemelerin kazanmışlar ama çok uzun sürmüş mahkemeler oo yüzden sizden bir fikir alcaktım abi OturanBoğa