Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

31 ocak ta qöndermişler eksik yazı yı bu kadar zaman oldu halla gelen giden bişe yok bu kadar çekermi evragın ankradan gelmesi

selam arkadaşlar ben kendi iş yeri olan 1 kişiyim usta öğretici belgelerim vardır iş yerimin dışında herhangi bir inşaatta çalışabiliyorum mesleğim inşaat elektrik ciğim ben vatandaşın verdiği bir iş üzerine çalışırken merdiveni elektrik direğine dayadım ve merdivene çıkarken belirli bir mesafeden düştüm sigorta dan gelen yetkili şahız düşmeme ve kaza lan mama rağmen iş kazası olarak saymadı ben bu durum karşısında mağdur oldum ve doktorun bana verdiği %62 raporum vardır bu durumda malulen emekli olabilir miyim. tarafıma bilgi verirseniz sevinirim.şimdiden tşk ederim.

batuhanan malıye caljsan ve sıgortalıysan once ıs yerın den calıstına dahıl belge alacan belgeyle vergı da ıresıne gıdecen ver gı ındırımınden yaralanmak ıcın senı ıstedın hastanıye sevk edecekler rapor vercekler onlar gon derecekler yuzde 62 raporunu ne zaman aldın bılmıyorum yenı rapor ıstertler

arkadaşlar güncel bir bilgi paylaşayım.Şubat ayındaki başvurum sonuclanmıs..20 mayısta istanbula gonderılmıs..30 mayısta ıstanbula gırıs yapmıs..sonuc olumlumu olumsuz mu dıyorum ısyerınıze kagıt gelecek o zaman gorebılırsınız yada 1 hafta sonra internetten dosya numaranızla bakıp gorebılırsınız dıyorlar.yahu bu sonucu ogrenmek ne zor ıs..kabul oldumu olmadımı bunu soylemek bu kadarmı zor..herseyımı goruyorlar bır sonucu goremıyorlar bu tutarsız bır durum?

ugir;

Hangi site bu acaba, link verebilir misiniz? Birde dosya no'muzu nereden öğrenecez, başvuru yaptığımız vergi dairesinden mi?

bu istanbul için geçerli bir uygulama apollonx..kocaelinde gecerlımı bılmıyorum.. :: İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI :: sagda evıss takıp dıyor.dosya numarasını basvurdugun yerden alıyorsun.

sonucunun olumsuz oldugunu ogrenenler evrak dırek sızemı geldı yoksa ısyerınızemı geldı?olumlu olanlarınkı mı dırek ısyerıne gıdıyor.

Uğur kardeşim benimkide 6 martta ulaştı ankaraya 27 mayısta istanbula gönderilmiş yani ankarada dosya kapatılmış bu gün görüştüm ankara ile banada aynısını dediler sonucu vermediler buda devletin bir taktiği

BODO;

yani artık işyerimize gelecek kagıdı bekleyecegız...elden de teslım etmıyorlarmıs!

zeki1965 Ortopedik engel rahatsızlığımdan aldım fakat halen maliyeden ses yok

BODO;
Olcay kardeş neden böyle oluyor ki ortopedik raporları ayrıcamı inceliyorlar acaba ? bazı arkadaşlar 2013 te müracaat etmiş sonuçları gelmiş nasıl bir iştir bu anlayamıyorum koskoca kurulda ortopedi doktorumu yoktur..Birde bazı arkadaşlar kurul kalktı artık direk bulunduğun ildeki vergi dairesi onaylayacak ankaraya gitmeyecek diyorlar bu konuda bilgin varmı ?

sa arkdşlr 5850 gun bağkurum var 6 ayda sskdan var vergi indrimi geldi :82 olarak ama ben bağkur uzerinden emkliliğe baş vurdum 5510 saylı kanuna gore yarın kurula çağrdılar devlet hastanesinden sizce emekli olma şansım yuzde kaç ama hastalığım doğuştan hemofili b kan hastalığı phtılaşma olmuyor o yuzden emekli olabilirmiym doğuştan hasta olmam engel mi emkli olmama tş cv ltfen

evt kardeşim sonç geldi .82 olarak gonderdiğim raporum aynen onaylanamış

Uğur 2012 nin son aylarından itibaren 2013 mart 15 e kadar ortopedi dru yoktu ondan kaynaklanıyor büyük bir ihtimallle

BODO;

benım ortopedılık bır durumum yoktu..herneyse artık ısyerıne gelınce sonucu gorecez bakalım..umarım aksı bır durum olmaz...

12 şubatta yaptığım başvuru bugun itibari ile olumlu bir şekilde sonuçlanmıştır. darısı bekleyen arkadaşlarımın başına.

canseven sonucu gelen kağıttan mı öğrendin yoksa tel ilemi öğrendin birde has ile kurul arasında raporun puan farkı varmı paylaşırsan bizimle seviniriz

14 şubat 2013 de başvuru yaptığım vergi indiriminden telefonla mayıs 21 de postaya verildiği ve vergi indiriminden faydalandığım söylendi vergi dairesinin göndereceği güne kadar yinede merakta olacağım umarım herkesin raporu çabucak onaylanır ve istediği gibi gelir arkadaşlarım sevgiyle kalın

eve gelen kağıttan öğrendim. rapor oranımda fark yok. 2010 tarihli sürekli raporum vardı onu göndermiştim.

hem eve hem iş yerinemi kağıt gönderiyorlar?

Benim ocakta gitmişti işlem görüyor dediler by ne demek

Benim ocakta gitmişti işlem görüyor dediler by ne demek

Şubat ayında baş vurdum ama hala sonuçlanmadı... Aradım ama cevap verilmiyor. Bugün bir kez de maliyeye soracağım...

merhaba dostlar, bugun adana vergi dairesine tlf açtım subat 22 de ankara ya gönderilen yüzde 48 oranlı raporum aynen onaylanmış .adana vergi dairesi tarafından işyerime postalanmış,bugün yarın ulaşır dediler,çok sevindim,bekliyen arkadaşlara allah yardımcısı olsun..

Arkadaşlar Selam,
22 Ocak ta müracaat ettiğimiz ( %51 rapor ile) vergi indirimi, Bugün telefonla aradığımda; rapor %51 sürekli olarak sonuçlanmış. İşyerinize bugün posta yoluyla gönderildi 2-3 hafta içerisinde size ulaşır dendi.

Allah herkese sabırlık versin.

bende bunu anlamıyorum..sıze bılgı verıyorlarsa bıze neden vermıyorlar..neden ya bılgı verılsın herkese yada verılmesın..

Uğur anlaşılan senle bana bilgi vermediler

ya az once bır daha bır musterım vardı gıtmısken ugrayım yok abı solemıyorlar..dedım devlet sırrımı bu yahu..sızden bılgıyı ısteyen evragı ısleme koyduran benım..ver bana nushasını sonra ısemı gonderecen eve mı gonderecen naparsan yok ama yok arkadas ıadelı taahutlu postayı bekleyecen...15 gune gelır dıyor..gelsın bakalım..valla bodo devlete ısın dustumu bın pısman oluyon.

Sayın bakanımız bu konuda ne düşünüyor?
Forum yetkili Moderatör arkadaşlar bir ilgilenseniz,bir sorsanız,yetkililere bir ulaşsanız...
şu şunu dedi, bu bunu dedi ile olmaz bu iş.

ee bir sen sor bakalım ne dıyecekler sana..ınsanlar duyduuklarınnı soyluyorlar..

selam 2 ay oldu ses seda yok ariyorum telefonu acanda yok bu isler ugandada dahahizli oluyor

ömür raporunda ortopedik durum varmıydı

Iki ay daha erken biz 5 aydır bekliyoruz

Üst Alt