Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 yılında hangi kurumlar özürlü personel sınavı yapacak?

Bencede arkadaşlar ümitsizliğe kapılmamak gerek. Alt yapınız varsa sadece eski bilgileri anımsamak adına maxsimum 1,5 2 aylık bir tekrarla sınavı kazanmanız mümkün. Sınava bir kere girdim. Yetmiş aldım Eylül döneminde meb e giremedim. Daha sonra yedek kadro açıldı şuan Trabzon da dört aydan beri görev yapmaktayım. Torpilim var mıydı inanın yoktu ve yerleşmeden önce torpil olayına bende inanıyordum. Yeter ki şu belirsizlik giderilsin sınav tarihleri açıklansın. Sınavların açıklanması duyurular bizlerle ilgili son gelişmeler bu siteden çok faydalandım . Gerekli yerlere gerekli hatırlatmaları yapalım yorumla kalmayalım ki açıkta kalan yerleşmeyi bekleyen arkadaşlarımızda yerleşsin.

geçen sene 19 nisanda alım ilanları açıklandı ama bu sene hala açıklanmamasının sebebi; torba yasa ile sınav sisteminin değişmesi,artık her kurum kendi sınav yapmayacak,yılda 3 kez alım olmayacak,sınav merkezi olacak,yılda 1 kere olacak tahminim de seçim sonrasına kalır,temmuzda yapılır..tabii bu benim şahsi kanaatim.saygılar.. tek bir sınav olmasının güzelliği yılda bilmem kaç kere sınava girilmeyecek,ordan oraya sürüklenilmeyecek,tabi birde madolyonun öbür yüzü var ösym sınavlardaki mevcut 50 soru uygulamasını (10-atatürkçülük,10-türkçe-10 görevin gerektirdiği mevzuat,5-türkiye çoğrafyası,5-temel yurttaşlık bilgisi) değiştirebilir,soru sayısını arttırıp,sorumlu tutulan konuları değiştirebilir yanii sınavlar daha zorlaşabilir.(mesela atatürkçülükte sorumlu tutulan yer 19.y.y.başından başlıyor,ösym bunu kpss gidi taa tarihin antik çağlarından başlatabilir.yeni çağ,orta çağ..v.b.)

devlet personel başkanlığında yılda dört kez sadece özürlüler için yapılacak sınavlar açıklanıyor. Ben bir kaç tanesine girmiştim. Takip edin faydası olur umarım.

sınavı fazla gözünüzde büyütmeyin kpss ye nazaran daha basit bir sınav,size tavsiyem kpss-a grubu formatında çalışın,imkanı olan kpssye girecek gibi dersaneye gitsin,imkanı olmayan hiç üzülmesin elinizin altında internet varsa;binlerce konu anlatımı,özetler,videolu anlatımlar,sorular.testler yani demek istediğim son 3 ay kala günde iki saat kpss formunda çalışın çok iyi puan alırsınız..

2011 engelli personel alımı?

2011 Engelli personel alımına nasıl başvuracağız, ben konyada yaşıyorum Lütfen yardımcı olur musunuz:confused: Ben düz lise mezunuyum yerleşebilir miyim bir kadroya?

Arkadaşım bulundugun ilden başvuracaksın sınav merkezi şekilde gerçekleştirilecek.Bu ayın 5 inde başvurular başlayacak denildi.

Arkadasım yok ayın 5 inde basvuru felan.kurusu sıkı atıyosunuz bee.

destan kardeşim milletin umudunu kırıyosun ayın 5 i denmesi kurusıkı laf değil ozida falan arandı öyle söyleniyo o, sen işe girmişsin bırak bizde kuralım kafamızda

destan kuru sıkı atmıyorum dpb ve ozidayı aradıgımda öyle demişlerdi bana bende ona istinaden bilgi paylaşımında bulunuyorum insanların umudunu kırmaya hakkın yok 5inde dediler 5inde olmaz başka gün olur ama bunu devlette çalışan insanlar söylüyor kafamızdan uydurmuyoruz sözlerine bu konuda dikkat edersen sevinirim belki senin tuzun kurudur ama zor durumda olan ve hayatını bu sınava bağlayan ve adam gibi iş bulup evlenmeyi düsünen insanlarda var.
BİLGİNİZE.

ayın 5.de başvuru var diyen arkadaş kimdi ??

ARKADAŞLAR KPSS E YE GİRSEM BİR NEREYE ATANIRIM LİSE MEZUNUYUM BEN:confused::confused::confused:

2011 yılında kamu özürlü alım sınavı yapdımı ben hiç duymadımda yoksa yapdıda ben kaçırdımmı sınavları?

sınavlar hakkında özida bilgi edinmeden gelen cevap

Son çıkan torba yasa gereği, Ekim 2011 sonuna kadar Kamu Kurumları, boş özürlü kontenjanlarını Devlet Personel Başkanlığı'na bildirecekler, daha sonra merkezi sınav yapılacaktır. Sınav tarihi henüz belirlenmiş olup,http://www.ozida.gov.tr adresinden takip edebilirsiniz.
diye cevap geldi

2010 yılında mebde hizmetli olaral işe girdim

arkadaşlar hiçbiriniz karamsarlıga düşmeyin ve calışın derslerinize ben 2010 yılında hizmetli olarak işe başladım ve memnunum fakat engel derecesine göre iş veriyorlar sıkıntı yapmayın hizmetli olacamda ne yaptıracaklar diye devlet işine girin yeter Allah herkeze nasip etsin bu senede alımlar olacaktır agustos sonlarına dogru engellilere yönelim kpss yapılacak bu kpss den almış oldugunuz puanla kurumlara başburu yapacaksınız yüksek olan girecek başarılar Allah yar ve yardımcınız olsun mutlu olmaya bakın hayat sizin hayatınız kimse kiömseyi düşünmez ama imkanları degerlendirin

kızıyorum bu torpil haberlerine 10 yıldır sınava giriyorum yazanlara ilk sınavda oturdum çalıştım 50 sorudan 1 yanlışım vardı optik okuyuculu bildiğin sınav torpilde yoktu ama şak atandım demekki neymiş çalışmak lazımmıs haydı bakalım :):(:(;)

torpil morpil deyip yemeyin kendinizi Allaha elinizi acık ve dua edin çalışın gerisi Allaha bırakın sizin için en hayırlısını verecektir slm ve dua ile hayırlı günlerr

sdt;

aynen katılıyorum kardeş benimde öyle oldu

Torpilin kralı var.

Verilere göre gerçek engelli sayısı( Görme engl. bedensel engl.) %2-3
Madem devlet gerçek ten torpil yapmıyor. O zaman normal bedensel aktivitesi olan arkadaşları kpss ile normal sınava tabi etsin!
Kazanan normal arkadaşlara da başarılar dileriz. Hak nedir? Ne değildiri isterseniz bir başlık açarsınız. Orada tartışırız...

Engelli asansörleri var. Maşallah 18 liği de aynı asansör de en ağır engelliside...
Devlet istese engelli ve çok yaşlılar haricinde kimse bu asansörleri kullanamaz.
Onun için bu sınavları boykot ediyorum. Benim hakkım olan kadroya başkasını dolduran devletide ah ile yad ediyorum.!

yoluncak kaz

yeter artıık.bizi yoluncak kaz zannediyolar.her sınavda 50tl yatırıyoz.olan var olmayan var. bimer e yazalım bu konuyu

engelli kpss sınavı ne zaman kpss başvurularını ne zamandır

engelli kpss sınavı ne zaman kpss başvurularını ne zamandır

ÖSYM 2012 Sınav Takvimi Açıklandı

Yetmez ama '' Evet '' çiler ve körü körüne '' Evet '' çilerin gözü aydın.

2012 yılında da özürlü alımı için merkezi sınav yapılmayacak.

BKZ. ÖSYM 2012 SINAV TAKVİMİ

sınavı kesin olarak ösym yapacağı belli mi? hemen karamsarlığa kapılmaya gerek yok.sınavı meb da yapabilir.

Evt sınav tarihleri belirlendi ama engelli personel alımı sınavı yok içerisinde. Şundan olmasınmı; düzenlenen yasa çerçevesinde sınav tarihi belli değildi sadece eylül(yanılmıyorsam) ayına kadar kurumlar alacak personel sayısını belirlemek zorunda artık ona göre sınav tarihi belirleniyordur sanırım. Ben öyle hatırladım.

Bence aramızda avukat varsa dava açsın biz ona masrafları aramızda toplayıp gönderelim.

Nasıl bir devlet kendi çıkartığı yasaya ve referandum kararına uymamak için dansöz misali kıvır kıvır kıvırır anlamıyorum.

2011 de Merkezi özürlü sınavı olacakmı

Herkese merhaba Arkadaşlar her yıl düzenlenen özürlü memur alımı neden bu yıl olmadı senede 3 kez olurdu ve bu dönemlerde olması gerekmiyormu?

arkadaşlar ben de yeni katıldım siteye gerçekten şu sınav başvurları hakkın da nekadar bilginiz varsa açıklık getirmisiniz lütfen..

engelli memur alımıyla ilgili bilgi verir misniz?ben de % 45 nörolojiden raporum var 2 yıllık üni.mezunuyum

Üst Alt