Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Ocak dönemi engelli istihdamı memur alım sınavı ne zaman?

ben meb sınavına gırdım ve atandım o zaman kı sınavda 10 matemetık 10 turkce 10 ataturkculuk 5 cografya 5 vatandaslık 10 tanede memurlukla ılgılı galıba ama korkmayın endıselenmeyın sorular kolaydı bence.yanlıs dogruyu goturmuodu

merkezi sınav işi ne oldu acaba.kanun geçerse merkezı sınav yapılacak daha puanlar acıklanacak tercıhtı felan derken baya bı zaman gecer.o yuzden su kanun gecsınde bıran once sınav yapılsa cok ıyı olur

engelli memur alımı

arkadaşlar başvuru ücreti 120tl miş ben özürlüler idaresi başkanlına şikayet e mail i gönderdim. sizde yollayın.

ücretli mi olmnuş sınav bu ne ya ne biçim devlet bu ya

arkadaşlar herhalde eski sınavla karıştırmışlar.(mebin yaptığı sınavla)

Meb'de paralıydı. Fakat tepkiler artınca ücreti iptal etmek zorunda kaldılar.
Fakat merkezi sınav olursa para alırlar bence.

engelli memur alımı

ne sınavıymış bu. bir açıklık getirebilirmisiniz.

Engelli memurların kamuda memur olarak istihtamı sınavı.

ozida.gov.tr bir video izledim. özürlü sınavı ekimde olacak. ve merkezi sistem şeklinde olacak. video elimde, bilgisayarıma kayıtlı ama buraya nasıl atarım bilemiyom. buraya atmak istedim site üzerinden paylaşmam gerekiyomuş. direk pcden atamıyom

sirin 720 ricatar mısın etsem link atar mısın veya nerden girdiğini tarif edebilir misin

ozida.gov.tr de seyrettim. ve bilgisayarıma indirdim. şimdi o siteye giriyorum orda bulamıyorum.çünkü yaklasık bir ay öncesine aitti. Bakayım videoyu faebook a ekleyip burda paylaşmaya çalışacam

o videoyu bi arkadaşımızda işaret etmişti önceden.. fakat o video eski değilmi bence bişeyler değişebilir..o videoya bağlı kalmayın derim ben..

video yeni. cünkü libya işgali son dakika olarak altta geçiyo

bu böyle olmiycak arkadaşlar videoyu sizle paylaşmak istiyorum ama beceremiyorum. en iyisi siz beni facebookta ekleyin profilimden izleyin. videoyu iki parcaya ayırıp ekledim ikisini de izleyebilirsiniz. ikinci videonun 9'uncu dakikasına dikkat edin. edinmek istediginiz bilgi orda. facebook adım MEHMET ŞİRİN PÖGE ekleyin seyredin ve yapabilirseniz siz burda siz paylasın

umutlar kesildi gibi

arkadaşlar ısrarla ve merakla beklediğimiz sınavlardan galiba herkez umudunu kesti artık kimseden ses soluk çıkmıyor

aYnen öyle..Secımler secımler var dıyor herkes..ama secımlerden dolayı engellıyı alet ederek rant peşinde herkes olur..Hanı engelllıler haftası nerde onlara yonelık bır calısma bır haberrrrrr

bilgilendirin beni

merhabalar ben diyaliz hastasıyım ve ortaokul mezunuyum engelli personel sınavları hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum herkese selamlar saygılar.

arkadaşlar ben işkura kayıtlıydım ve gittim yenilettim kaydımı sonra kamu için iş arıyorum dedim onlar bilgi eklediler sonra beni ziraat bankasından ve halkbankasından aradılar. ziraat bankasında bu ay içinde göreve başlıcam mülakat sınavını geçtim.. herkese bol şans diliyorum inş herkes istediği yere gelir...

yasim;

bankada görevin ne olacak..birde eğitim durumun nedir?

Mehmet Şirin hem ekleyin facebooktan video yu izleyin diyosun hemde arkadaşlıktan cıkarıyosun videoyu izlerken

selamlar abicim ben ali kütahyalıyım ortaokul mezunuyum ve diyaliz hastasıyım,bana engelli personel sınavları hakkında neyapmam gerektiğini söylersen çok sevinirim nelazım mesela işkura nezaman başvuru yapıp neler götürmem gerektiği gibi ayrıntılı bir bilgi vermeni hassaten rica ediyorum şimdiden tşkler

işci alımı

slm kamuda işci alımı nezaman başlıyacak bigisi olan varmı ilkokullular sınav varmı yoksa kuramı olacak şimdiden tşkr

Üst Alt