Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010 yılı taşra teşkilatı özürlü personel alımına ilişkin sınav giriş belgesi yayında

doğun tarihi hkn.

oracle;

Benim sınav giriş belgemdede ay/gün/yıl olarak yazılmış fakat ben başvuru formuna doğum tarihimi Gün/Ay/yıl olarak yazmıştım. '' Başvuru formunda doğum tarihi kısmını nasıl yazacağımız belirtilmişmiydi hatırlayamadım hatırlayan varmı acaba? ''

selam millet ankaradayım emekte giriyorum sınava memur adayları hepiniz emek temi sınava gireceksiniz bu arada benim doğum tarihim de ay gün yıl olarak yazılmış sorun olurmu kesin bilgi alan olursa lütfen bizimle paylaşsın tekrar herkese merhaba aranıza yeni katıldım sınav hayırlı olsun

başvurular sırasında bizden doğum tarihiyle ilgili herhangi bir alan doldurmamız istenmemişti ADALI0109 arkadaşım...

Benim belgemde de yanlışlık var gün ay yıl yazmak yerine ay gün yıl olarak yazıyorr...nasıl düzeltircez biz bunu..

ecallar76,
arkadaşım süpersin.
ellerine sağlık teşekkürler bilgiler için.

İsmail Tarman İlköğretim Okulunda sınava gireceğim. (Beşiktaş - İstanbul)

yani onun çıktısını mı alacaz ?nekasdar karışık bir durum oluştu..sorum çok basit meb in sitesindeki sınav giriş kartının çıktısını mı alacaz?böyle bir çıktıyla mı sadece sınava girecez? onaylatmaya gerek var mı?

evet mebde onaylatmaya gerek var. ya siz çıktıyı alıp gidersiniz meb'e ya da zaten orda size çıkartırlar.

Arkadaşlar az önce babam İst. MEB Müdürlüğüne telefon açmış.
"Sınav giriş belgelerini alabilirsiniz, internet den olmuyormuş" demişler.

son noktayı seda hanım siz koydunuz galiba :) evet tüm sınava girecek arkadaslara simdiden basarılar umarım yasanan bu stresli günlerin karsılıgını alırsınız allah yardımcınız olsun simdiden...

hayır benimki öğretmenlik değil memur olarak işletme mezunuyum

arkadaşlar bişey sormak istiyorum orman bak. içindemi o sınava başvurmak gerekiyordu yada nereye başvuruluyordu kafam iyice karıştı ne zaman yapıldı bu orman bak. başvuruları ya biri beni aydınlatsın bir sürü siteye bakmaktan beynim sulandı :(

benim doğum tarihim de düzelmiş. demek ki bi yanlışlık yaptılar

Karabük Milli eğitim müdürlüğündeki kadını iyice fırçaladım telefonda:d ondan sonra düzeldi herhalde qenel merkeze hemen haber uçurdu :):)

arkadaşlar benim haberim yoktu internetten alındığı konusunda dün mebe gidip aldım orada onay imza fln yapmadılar çıkarıp verdiler kağıdı, srodum biz kendimiz alabilirmiyiz sorun yok alabilirsiniz sizde internet sitesinden çıkarıp o belgeyle gireceksiniz dediler... yani gidip onaylatılmıyor, ben gittiğim halde onay monay yapmadılar... bilgilerinize

İmren;
Aldığınız belgenin üzerinde herhangi bi mühür yada imza filan yokmu ?

çok seslilik falan yok arkadaşım tebliğde açık açık yazılmış mem den onaylatıp alacağız giriş belgelerimizi

yarın gider alırım bakalım ne olcak.. sizlere haber veririm.

katılıyorum bende

il milli egitim tarafından sınav kagıdının mühürlenerek onaylanması gerekiyor herkes MEB e gidip alacak yani

ben mersin milli eğitime gittim
pazartesi dediler
çıktıyı onlar alıp onaylayıp
vereckmiş....

Arkadaşlar Başvuru Yaptıqım Milli eğitim müdürlüğü özlük hakları kısmına gittim görevli Bayan internetten sınav giriş belgemi çıkarttı. Şube Müdürüne İmzalatıp Mühürletti ve Bana sınav giriş belgemi teslim etti. Başka birşey oLMadı. bu kadar.. 04.07.2010 tarihinde sınav saatinden yarım saat önce sınav yerınde olursunuz dedi.

Bende aradım bugün MEB'i onaylanması gerekmiş.

çoğu kez defalarca ardım meb gelmene gerek yok imza falan olmayacak dediler mühür olayı diye birşey yok

Şehire göre değişiyor ozaman.Kimisi onay lazım diyor,kimisi gerek yok diyor.

bugün kayseri mem den aldım giriş belgemi imzalı mühürlü

izmirde sıyah beyaz bır cıktı verdıler elıme ne ımza ne mühüür herkesin bölemi ya

kımı ıl ımzalayıp muhurleyıp verıyor ızmırde yok ole bır sey sıyah beyaz cıktı verdıler elıme ya.bılseydım netten alırdım hem de renklısınden

Üst Alt