Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010 yılı taşra teşkilatı özürlü personel alımına ilişkin sınav giriş belgesi yayında

ecallar76

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Sınav Giriş Belgesi Almak İçin Tıklayınız.

M.E.B.

İnternetten çıktı alıp mebde mühürlenecek ve imzalatacaktır. Yada MEB e gidip sınavı giriş belgesi verilecektir. Hangisi olursa yapabilirsiniz..

SINAV GİRİŞ BELGESİ

Adayların sınav giriş belgeleri Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenerek 14/06/2010 tarihinde T.C. Mill Eitim Bakanl adresinden yayınlanacaktır.
İlgili İl Millî Eğitim Müdürlükleri yayınlanan sınav giriş belgelerini sistemden alacak, imzalayıp
mühürleyerek adaylara sınav tarihinden önce vereceklerdir.

Sınav giriş belgesinde adayın kimlik bilgileri ile sınava gireceği sınav bölgesi (il), bina, salon ve sıra bilgileri yer alacaktır. Aday, sınav giriş belgesinde yer alan sınav bölgesinde (ilinde), binada, salonda ve sırada sınava girecektir.
Ancak, olağanüstü durumlarda (doğal afet, yangın, vb.) Bölge Sınav Yürütme Komisyonunun teklifi, Merkezin uygun görüşü ile adayın sınav yeri değiştirilebilecektir.
Sınav giriş belgesini kaybeden adaylar belgenin yenisini sınava gireceği İl Millî Eğitim Müdürlüklerinden alabilecektir.

Sınav giriş belgesi posta veya başka bir yolla adayların adreslerine gönderilmeyecektir.​

herkesin hakkında hayırlısı olsun. başarılar. 18 gün kaldı

benımde giriş belgem gözüküyor ama kafama takılan birşey war Doğum tarihi:08.11.1988 yazıyor. benım doqum tarihim 11.08.1988 acaba bi yanlışlık mı war?

Sınava girmeden önce sınav giriş belgesi almak için MEB'e gitmeye gerek yok değil mi? İnternetten belgeyi yazdırıp öyle sınava gidicez. Doğru mu? Bilen varsa yazalım.

sedo78 su anda telefonla meb ile görüştüm biz daha belgeleri dağıtmıyoruz dedi bilmem ne dedi kadınla bir güzel kavga ettim doğum tarihim yanlış yazıyor.

Doğum tarihleri yanlış değil. Sanırım ABD'deki gibi ay/gün/yıl olarak yazılmış. Sorun teşkil edeceğini sanmıyorum

hayır kardeşim gün ay yıl yazıyor insanları yanlış yönlendirmeyin cx571 düş üstüne yanlış yazılmış sıkıntı çıkartmasınlar

sınavgiriş kartı almaya gerek yok mu? burdan baktığımız okula gidip sınava mı girecez yani

Benim giriş belgemde gün /ay /yıl olarak yazılı... Bilgilerinizi giren memurun hatası gün ile ay bölümünü karıştırmış..

tsira08;

sınavgiriş kartı almaya gerek yok mu? burdan baktığımız okula gidip sınava mı girecez yani

kesin olarak cevap verecek olan biri var mı ?

arkadaslar lutfen herkes asagıdakı lınke tıklasın ve hangı kadroda sınava gırecegını yazsın.atanıp atanmayacagıma dair bir fikir edinmiş oluruz...
http://www.engelliler.biz/forum/cal...avina-basvuranlar-ilk-5-tercihiniz-nedir.html

lvntglcn;

kesın olarak cevap verıyoruz.sınav giriş kartı almaya gerek var.onuda meb nın sıtesınden alacaksın...daha sonra okula gıdıp sınava gıorecekksın...

Bende de ay/gün/yıl yazıyor ya. Durumu sorup öğrenen olursa buraya yazsın lütfen

branş memur(ort.görme.diğer) bu parantez içi nedir ya

Bu arada büyük ihtimal çoğu kişi diğer illerde çalışmaya başlayacak engelli için de çok zor başka bir ilde tekrar hayat kurmak 1200 tl net maaş 400 ev kirası..eşyalar nakliyesi yeni eşyalar falan dersek birikmiş bir 5000 tl gözden çıkarmak lazım..

yanlış olmasında tahminin ortopedi görme ve diğer özür grubu olsa gerek

benimde doğum tarihi yanlış yazılmış herhalde birşey olmaz, branş yazan yerde memur yazıyor orda sadece üniversite mezunlarında yazıyor dimi, lise mezunlarında da yazıyormuki aceba.

ya soru sorulmus herkesde bu dert var ama net cvp yok ..Sınava girmeden önce sınav giriş belgesi almak için MEB'e gitmeye gerek yok değil mi? İnternetten belgeyi yazdırıp öyle sınava gidicez. Doğru mu? Bilen varsa yazalım. ...? bu soruya net cvp verecek biri yokmu arkadas kulagımı götürdü :)

mem in biri geleceksiniz mühürlenecek giriş belegeleriniz demiş diğeride gerek yok demiş netten alın demiş yani mem e gitmek lazım garantiye almak için :)

ben yarın egiteki arayıp sorayım arkadaslar yazarım buraya merak etmeyın :) hem dogum tarıhı herkesde aynı sorun yapmayın ay gün yıl olarak yazılmıs kafanızı bunla sorun etmeyın

tsk ler hülya hanım en erken zamanda yazınız kulagım gitmeden :) soran sorana :)

pardon yazıda azcık ima hatası olmus sanki emri vaki gibi kusura bakmayın :) rica ettim sadece hülya hanım tsk ler tekrardan :)

demekki sadece doğum tarihi sorunu olan ben değilim:) kadını yerler bir eddip telefonda beni MEB e getirme bayan dedim....

yok estafirullah hakan bey öyle algılamadım zaten :)
mehmet bey kadına boşuna bağırdınız desenize:)))

bende Cumhuriyet Lisesi (Ankara-Emek) :)

ögretmenler ozaman cumhuriyet lisesinde sınava girecek sanırım orcun bey ögretmenlıkmı sızın

Üst Alt