Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010-KPSS Ortaöğretim / Önlisans puanlarınız?

Arkadaşlar 2006 altı kps geçerliliğini yitirmemişti nedn şimdi hakkımız kayboluyor sınava girmiş olsayık olurdu ama

biyo;

her yeni kpss sınavı bir önceki sınavı geçersiz kılıyor.

60,440 puan . engelli statusunde girmedim sonradan raporu cıkarttım işime yararmı yerleştirme olursa . raporu kullanıp şansım artarmı

57,555 benimkide kpss puanına göre tercihte bulunacakmıyız bizde?

kpss de nasıl engellı hakkından faydalanorz.yanı benım ösym engelli durumumu bildirecek bıseyde bulunmadım normal kayıt oldm.(raporum var)

yada işkura engelli statüsündemi kayıt olmk gerek..yardımcı olursanız sevinirm tşklr.

puanım69.964 orta öğretim arkadaşlar engellilerde baraj yok

hakkımızı hayırlısı bende duşuk aldım herhalde

64,426

ama benım bıldıgım kadarıylada baraj yok tercıh edecegız artık hayırlısı..

bende 68.7 almışım ama ilk kez girdim ortaöğretim ne yapacağımı bilmiyroum puan iyimi kötümü onuda bilmiyroum...

birde merak ettiğim ben kayıt yaptırırken raporumla gittim yanına refakatçi soruları okuması için birini verelimmi dediler yk ihtiyacım yok dedim kpss ye engelli olarak kayıt oldum yani bi ayrıcalığımız varmı bi önceliğimiz bunu merak ediyroum...

75.345 orta öğretim

Arkadaşlar bir konuda sizlerin yardımına ihtiyacım var dokuz eylül üniversitesi nisan mayısta ilan vermişti sınavı 08 aralıkta yapıldı sınavı kazandım evrakları teslim ettim göreve başlamam ne kadar sürer acaba birde yardımcı hizmet olarak geçiyor kalorifer maaş ne kadardır? yardım için teşekkürler

arkadaşlar merhaba benımde kpss puanım 62 acaba bıryere yerleşe bılırmıyım... duyfugum kadarı ılee kpss engellıler ıcın baraj 50 dıyorlar acaba bu doğrumudur.... bir bilginiz varmııı Saygılar...

arkadaşlar benim şifrem yok ve sonucu öğrenemedim. şifreyi nerden öğreneceğim acaba. yardım edin lütfen.

Tercihler hakkında bilgisi olan varmı ben ilk defa girdim bu konuda çok cahilim :D

Arkadaşlar ben ilk defa kpss sınavına girdim ortaöğretimden 63,98 aldım şunu merak ediyorum engelliler en az kaç puanla yerleşebilir birde engelliler için baraj söz konusumu,tercihlerde mesleğinde bir rolü varmı benim bölümüm muhasebe bilgisi olan arkadaşlardan rica olunur

baraj söz konusu değil ama puan ne kadar yüksek olursa o kadar şanslı olursun ayrıca mesleğine göre puanlar yükselip alçalabiliyor bunu mesleğine göre araştırabilirsin

sınava lise düzeyinde girdim puanım 71.459
ortaöğretim alanında sınavı geçerli olan aday sayısı; 1.604.090
ben 382.730 olmuşum.

ben mebe atanmıstım ama sınav başvurusunu önceden yaptığım için girdim.
88,83 aldım 10 bin küsürlerdeyim tercih yapsammı acaba ? yada yapabilirmiyim? 100 doğru 20 yanlışım var. eml elektronik mezunuyum...
kimse yanlıs anlamsın ama mebde hizmetli kadrosunda atanan arkadaslar bayağı fiziksel olarak güçlük çekiolardır. bir umut görevde yükselmesınavını bekliycez ama o zamana kadar sakatlığımız fiziksel olarak ileri düzeye gelmezse..

Orta Öğretim; Puan: 81,427 Başarı sırası: 64019

Arkadaşlar bizler il dışına tercih yapamıyoruz, bildiğim kadarı ile İşkur'un alımlarıda genelde il içi oluyor bu yasayı getiren zihniyet neyi düşündü anlamıyorum.

yirizma. 2 puanla ne kaçırdınız ki baraj yok :) bazı bölümlerden 55 ile atananlar var.

Müge biLiyorum ama bu aldığımız puan önümüzdeki iki yıl boyunca geçerli olacak. bazı kamu kurumları işe alımlar yaparken kpss'de en az 70 puan şartı arıyorlar. o yüzden 70 puan barajını aşan avantajlı sayıLır

ben ilk defa girdiğim için bu şartı bilmiyordum. Ama adı üstünde "bazı" kamu kurumları. O yüzden umudunuzu yitirmeyin :)

eğer 70 puan üzere avantajlı ise 1 bucuk puanla avantajlıyım :D

bende 67 almışım ama benim kpss de özürlü olarak görünmüyom onu nasıl değiştireceğiz varmı bilgisi olan

73 almışım işin gerçeği pek bir işe yaramaz bu puan belki 3,atamada bişiler olur.Özürlü için dersen zaten onun ayrı bir sınavı yapıldığı için pek katkısı yok bu puanın.

Üst Alt