Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005'de SSK'lı 2010'da memur oldum. Ne zaman erken emekli olabilirim?

devlet memuruyum engelli kadrosunda vergi indirimi şart değil engelli memur emekliliğinde

O zaman şöyle söyleyim,emeklilik için kuruma müracaat ettiğinizde sizi tekrar rapor almak için hastaneye sevk edeceklerdir.
2002 tarihli raporu kabul etmezler.

2010 memuriyete geçiş ve 4000 pirim gün ile ne zaman emekli olabilirim?

4000 gün primim var(4a+4c) %40 süreklidir ibareli raporum mevcut 08/09/2010 memuriyete girişim var halen çalışıyorum. ne zaman erken emekli olabilirim.saygılarımla

ikitisatcı...hocam sorularına sürekli cevap verilmiş ama sen ısrarla aynı soruyu 2 senedir sürekli sormuşsun!!??...yanlış anlama post u baştan okudumda dikkatimi çekti sadece!!

erken emeklilik

2010 yılında memur oldum ilk işe giriş tarihim 11/05/2005(sgk) emekli sandığı+sgk =4061 gün primim var.2002 yılında aldığım süreklidir ibareli %40 oranındaki raporum ile memur oldum.erken emeklilik tarihim ne zaman.doğum tarihim 01/12/1983

ikitisatcı

Cevap verildigi halde, ayni soruyu surekli sormanizdaki amac nedir?
5510 28. Maddeye tabisiniz kisa ve net.

emeklilik ve rapor

Merhabalar Engelli olarak devlet memurluğuna 2010 eylül ayında atandım.18 yıl hizmete tabiiyim ilk sgk girişim 2005 emeklilik zamanı geldiğinde yeniden rapor istenecekmi %40 oranında engelliyim.engelli olarak atananlardan yeniden rapor istenmeyecek diye biliyorum doğrumudur.saygılarımla

Son düzenleme:
Önceki raporumda çalışamaz ibaresi emekliliğimde sorun teşkil eder mi?

merhabalar 2002 yılında serebrel palsy sekeli teşhisiyle %40 oranında rapor aldım raporun amacı sakat olarak işe girmek içindi

raporumda çalışamaz ibaresi işaretli fakat çalışamayacağı iş alanlarıda sıralanmış şekilde yazıyor,2005 yılında ilk sgk girişim var 2010 yılından buyana devlet memuru olarak görev yapmaktayım emeklilik (erken) zamanı gelince bu rapor sorun olurmu emekli ederlermi beni..toplam 4200 prim günüm bulunmaktadır elimdeki bu raporla atandım memuriyete saygılarımla

ikitisatcı

Emekli olurken yeniden rapor alacaksın. Eski raporunda ne yazdığı önemli değil

emeklilik

%40 orana sahip raporum bulunmakta teşhis serebral palsy sekeli ilk sigorta girişim 11/05/2005 toplamda (4a+4c) 4200 gün prim ödemem var ne zaman erken emekli olabilirim.2010 memuriyete atandım.saygılarımla

Engelli sağlık raporu

Merhabalar, ben kamu kurumunda memur olarak görev yapıyorum.% 40 oranlı 2002 tarihli raporum bulunmakta raporumda çalışamaz kısmı işaretli çalışamayacağı iş alanlarında ;aşırı egzersiz,ayakta durmayı ve ince beceri gerektiren işler çalışamaz bilgileri yer almaktadır. bahsettiğim çalışamaz ibaresi engelli emekliliğinde sorun teşkil edermi erken emeklilik hakkımdan faydalanabilirmiyim. yani engelli emekliliğinde bi sıkıntı olurmu

Engelim: Serebral Palsy;bulgu:Üst ekstremitelerde orta derecede fonksiyon kaybına neden olan koreoateoik hareketler var

ikitisatcı
ne zaman emekli olacağın önemi yok alacağın para ne kadar o belirsiz

hocam dediklerinin emeklilikle ne alakası var %40 rapor alabilirseniz emekli olacağınız zaman işlem tamam

2005+18 =2023 de yıl doluyor 4680 gün de tamamlarsan yeni raporda alırsan 40 emeklisin. 50 oran alırsan 4360 ve 2021 şartları oluyor

benim raporum sürekli ibareli yenidenmi rapor alacağım.yoksa elimdeki 2002 tarihli işe girdiğim (kamuya atandığım)rapor geçerlimi

Yeniden rapor alacaksın maaşı yazarsan seviniriz

Üst Alt