Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. atamayı beklemeli miyim yoksa EKPSS 2026'ya mı hazırlanmalı mıyım?

CgrFb

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
14
Merhaba,
Benim EKPSS 2024 ortaöğretim zihinsel puanım 91.80'dir. Sıralamam 648'tir. Ocak 2026'da yapılacak 2.atamada atanma şansım var mı? Ortaöğretimde puanlar 91.80'e düşer mi? Ortaöğretim hizmetli-memur taban puanları kaç olur?
Sizce 2.atamayı beklemeli miyim yoksa EKPSS 2026'a hazırlanmalı mıyım? Cevabınızı bekliyorum.

@kanekii,
Teşekkür ederim ama 2.atamada atanır mıyım?
2.atamayı beklemeli miyim yoksa EKPSS 2026'a hazırlanmalı mıyım?
Bir de 2.atamada ortaöğretimde hizmetli-memur taban puanları kaç olur? Ortaöğretimde puanlar 91.80'e düşer mi?

Merhaba,
EKPSS 2024 ortaöğretim zihinsel puanım 91.80'dir. Sıralamam 648'tir.
Ocak 2026'da yapılacak 2.atamada atanma şansım var mı? Ortaöğretimde puanlar 91.80'e düşer mi? Bana memurluk mu hizmetli mi gelir?
2.atamada ortaöğretimde hizmetli-memur taban puanları kaç olur?
Örneğin 2026 EKPSS atamasında ortaöğretime 650 kadro açıldı diyelim. 650 kadro açılırsa atanır mıyım? Atanma sırası bana gelir mi?
Cevabınızı bekliyorum.

İlk atamada hizmetli yazdım da ikinci atamada bana hizmetli mi memurluk mu gelir? 91.80 puanım nasıl? İyi mi? Lisede atanmak için yeterli mi?
@BayKukla

@aro,
Hazırlanmaya başladım zaten.

Üst Alt