Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

180 bin liralık araba alsam bakım parası kesilir mi?

BİRDE şu yönden bakmak lazım değil mi arkadaşın zihniyeti zaten biraz sıkıntılı o kendini bell etti.ancak 180 000 lik araç 112000 tl ye dusuyor hadı ındırım falan 107 000 falan olsun.ortopedık engelsız bır arkadasımız tekerleklı sandalyesını koyacak bır arac almaya kalksa 112 000 tl bıle kurtarmıyor.

yanı ötv matrahı 200 000 oldu bılıyorsunuz bu rakam bıle yetersız.zaten parası olan parasını yeten aracı alıyor.

Ancak at arabası alınır 40 bin liraya

2-) Fiat Linea Sedan 1.4 Fire Benzinli 77 HP Fiyat: 55.900 TL.
3-) Fiat punto Hatcback 1.4 Fire Popstar Benzinli 77 HP Fiyat: 60.900 TL.
4-) Renault Symbol Sedan 1.0 SCE benzinli Fiyat: 67.400.
5-) Peugeot 208 Hatchback 1.2 PURETECH benzinli Fiyat: 79.000 TL.
6-) Hyundai i10 1.0 D-CVVT JUMP Benzinli Fiyat: 61.500 TL.

bunlar ötvli fiyatı daha uzar bu liste

hocam akciğer yetmezliği var. solunum cihazı bağlı zaten. vergi dairesi mi ister vasiyi anlamadım ki?

niye 200 bin limit koydular o zaman ? 100 bin koysun.

yukarıda bir kişi size açıklamasını çok güzel yapmış
evet vergi dairesi araç kullunubilir diye ister hakiminde karar vermesi lazım

aydıca maaşını keserler
hem muhtaçlık yardımı alıp bakım parası...
hemde 180binlik arabaya binmek ters bir durum

https://drive.google.com/file/d/1w39CoYF8VnB0j3jJBAMHXsw2g5qitNVtjg/view

bak bakanlık sonucu alamıyorsun zart diye keserler...

Ben evde bakım maaşı birimiyle görüştüm 40-50 bin civarı olabilir daha üstünu keseriz dedi hatta sahibinden com da bir adana li kardeş yakını üzerinden araba almış adamın bakım maaşını kesmisler öyle çok geliri olan biri değil arabada 51 bin tl idi geri satliga çıkardi. Denetlemeler bu ara var mutlaka keserler kesilmeside gerek.

Soruyu şöyle soralım.
2014'te bir arkadaşımız babasından kalan 100 m2 araziyi sattı, eline geçen parayla ÖTV dahil 180.000 TL olan BMW 520i'yi 112.000 TL'ye aldı.
Aradan 4 yıl geçti. Arkadaşımız engelli çocuğu için bakım aylığına başvurdu. Kişi başına düşen gelir açısından bakım aylığı kriterlerini karşılayacak durumda. Bu arkadaşa bakım aylığı verilir miydi verilmez miydi?

evet ne yazıkki 1000 tl maaşla ev geçindirmeye çalışan engelli kardeşlerimiz var....evden çıkamayan otobüste yolculuk edemeyen arkadaşlar var iken çıkıp burada bir ev parasına araba alıp kullanan insanlar var...suç kimde...

Devlet'in iyi niyetini suistimal edenlerde.....

Bazıları ekmege muhtaç yaşıyor bazı vurdum duymazlarda ötv siz nasıl araç alır binerim diye düşünüyorlar..

BURADA İNSANLAR ENGELLERİNDEN DOLAYI HAYATINI İDAME ETMEKTE ZORLANIYORLAR....SÖYLEYECEK SÖZ BULAMIYORUM.

Düşünebiliyor musunuz bu devirde engelli olarak KİRA ödeyip evde oturuyoruz, hatta EV alıyoruz. Normal insanların bile (!) alamadığı evlere sahibiz. Her türlü lüks var (HD TV, fırın, buzdolabı, modem, çamaşır makinesi. Bu kadar zenginiz işte. (!) Biz engelliler olarak aylık falan hak etmiyoruz kusura bakmayın. Yaşamayı da istemiyoruz ama Rabbimizin sınavı var diye hayata devam ediyoruz (arabalar niye ev fiyatlarıyla yarışır duruma geldi onu da devletimize sorun)

naginni679
aynen katılıyorum dostum bizim cebimizde çay içecek paramız yoktur adamlar 180 binliralık araba alıyor üstelik ben 2022 maaşım bile yoktur adaletin bumu dünya ???

İron
hay ağzına sağlık başkanım....
yeminle kitabın ortasından konuştun... biz daha 20 liralık telefon faturasını ödeyemiyoruz adamlar 200 milyarlık araba alıyor adam demez lermi neden geliyor bu değirmenin suyu diye ???

kim ne derse desin bu devletin hatası eksiği çoktur bu gibi adamları takip etmesi lazım 180 milyarlık araba almak nedir arkadaş sen iş adamımısın fabrikatör müsün ?
ben işsizim 3 aylık maaş alıyordum kesildi biz çay içmeye para bulamazken adamlar neyin hesabını yapıyor bee...

Üst Alt