Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

Arkadalar benim sonus sonunda geldi iş kazası gecırmisti eşim 2025 mayısta heyete girdim 2025 eylül ara karar bu gunde meslekten kazanma gücü kaybım %40 geldi emekliligim red ettiler ama is gücü kaybı aylığım bağlanacak iş gücü kaybım %40 verip emeklilikte iş gücü kaybınız yok demelei bile şaka

Selamlar Arkadslar sgk sevkli malulıyet emekliliğinde heyet doktorları tek tek gezilip sonra tekrar hastanade kurul önüne çıkılıyormu yoksa hasdane direk sisteme kaydedip sgk ya mı yollamakta bilgileri süreç nasıl acaba Teşşekurler

@esra777, ilginç gercekden neye nasıl dayanarak süreç ilerliyorsa tuhaf peki eşiniz evrak teslım etti soınucu nasıl oğrendiniz acaba insallah isdediginiz sonucu almıssınızdır ? Teşşekurler

@dermans, eve dosya geldi %40 suresiz meslekten kazanma gücü kaybı diye sgk aradım sordum e devletten artık takip edin dedi yani dys dosyam ilk onay yazdı sonra tahsis no verin yazdı sonra postalandı yazdı

@esra777, cok sağolun bilgiler icin peki son sorum acaba siz heyet zamanı siz evrak verdiniz hasdaneye siz sonra hasdaneden oranınızı ogrenmenız nasıl kac gun sonra mumkun oldu acaba size eve posta gelmeden evvel ?

@dermans, meslekten kazan gucu kaybı hic bir yerde çıkmadı eve gelen kağıtta sadece oran yazıyor bu kadar emekli icin ayri onunnicinde ayni gunler girdim oda 3vay red cevabi geldi

Üst Alt