Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

Arkadaşlar bu gün itibariyle emekli oldum hafif tanı aldım %40 Ortapedi engelliyim 2006sigorta girişliyim 4400gün pirim var ilk başvuru tarihim 1.7.2025 bu tarih itibarıyla birikmiş maaşı alıcam Rabbim herkese nasip etsin insallah

@Murtiz_77
Yine başdan savma yapmışlar ben sgk gittim red gelmiş dedi ve 10 sonrada aradılar red dedi telefonlada ilk aradım orada red dedi yani dosyan ellerinde ama söylemiyorlar okadar inatlar

@esra777,
Merhaba kardeşim sende ergene sgk dan başvurusu yapmıştın ne kadar sürede cvp geldi sana

Ben 19 kasımda başvuru yaptın 20 kasımda heyete girdim

Ankaradan gelen red sonrası nasıl bir işlem yapabiliri tekrar hastahaneye sevkmi olmamız gerekiyor?

@Gambred
Eğer istanbul SGK ise ara karar için raporu gönderdikten sonra min. 4-5 ay bekliyorsunuz maalesef.Ben sizinle aynı durumda 1 ağustosta ara karar için muayene oldum ve raporu ilettim, halen sonuç yok.

@Serhat/,
Ne zaman başvurmuştunuz

@manika59,

Tam 18 eylulde girdim 14 ocakta dosya dys geldi yani sgk red gelmiş 2 dosyam var iş gücü kaybı dosyam oda 24 eylulde istanbula gitti daha ses seda yok birisi emekli için birisi surekli iş gücü kaybi ayligı için

3 aydır SGK dys ekranında herhangi bir hareket olmaması nedeniyle cimer'e bilgi başvurusunda bulundum gelen cevabı sizinle paylaşıyorum.

Cimer cevabı;
Talebiniz üzerine gerekli incelemeler yapılmış olup, 4-5 aydan önce bir sonuca ulaşılmaz. Sonuçlandığı takdirde tarafınıza bilgi verilecektir. Bilgilerinize sunulur.

Benim takıldığım konu belirsizlik olması bilsem ki tarihi şu zaman cevap gelecek hiç bakmam bile yani saçma sapan bir sistem neyse daha da bakmayacağım zaten yıldım.

Herkeze merhaba oncelikle uzun suredir takip ediyorum burayı 2 ay once emeklilik icin basvuru yaptım bugun ret aldık. İtiraz dilekcesini verdim 2 3 ay daha bekleriz simdi. Sedef intihaplı romatizma seker. Herseyimiz var ama is gucu kaybimiz yokmus raporumda agır ve tehlikeli islerde calısamaz yazısıda var ama nafile

@The,

Hakkında hayırlısı olsun inşallah kardeşim 3 yada 4 ayda sürebilir itiraz sonucun ama ret hemen geliyor 1,5 2 ayı buluyor

24 eylülde dosya istanbula gitti daha gelmedi sen neymişsin istanbul seni yenecem istanbul ,istanbul giden dosya kuyuya düşüyor oradan cıkarmak 5 ayı buluyor tabi ip kopmassa kuyudan dosyayı çıkarırken ip koparsa ara karar ara karardan sonra tekrar dosya o kuyuya düşüyor çıkararırlarsa zaten red basıp geçiyorlar okadar uraşdırdınız beni kuyudan çıkarmayı dosyayı deyip red basıp geçiyorlar

@esra777,
Sadece İstanbul değil bütün Türkiye mağdur şuan bi arkadaşımız 13 aydır bekliyor ve ank ysk 4b 4c aşamasına geçmiş onları bakıyorlar 4a işte ramazan bayram bitsin kurban bayramı belki devlet bayram parası vermesin diye uzatıyor dalga geçer gibi

@esra777,
Merhaba kardeşim dün ergene sgk yı aradım dedim 19 kasımda başlayan bir sürecim vardı şuan dedi Eylül ayındakilere anca sıra geldi umarım senin ben den başvurun daha önce bir an önce iyi haber alırsın

@manika59,

Ben zaten aradim emeklilik red gelmiş ama iş güçü kaybı aylık bağlama var oda aynı zamanda daha istanbuldan gelmedi gelmiyor 170 aradım bakanım ne zman haber gelecek ama 115.01 den 2 ay sonra haber geliyor hep ara karardada aynısı olsu son artık subat 5 de doluyor artık yani toplam mayista basladim ara karar 24 eylulde istanbula gitti bekliyorum emeklilik red geldi ben 2 dosyayi anda anda cıkardim simdi onu bekliyorum hayırlısı artık ama insan yoruluyor

@MetEzel,
19 kasımda hastane ye sevk 20 kasımda heyete girdim kanun değişmese sürekli vergi indirimi ve sürekli engelli raporum var emekli olmak için yeterli yedi

Üst Alt