Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci
@güllerin efendisi, Merhabalar, dediğiniz yere baktım. Cidden maaşım 20 bin tl mi. Orada toplu ödeme görünüyor. 1.11.2025 den başlatmışlar ödemeyi. 4 aylık ödeme için 83 bin tl yatırmışlar. Şaka gibi. 20 yıl çalış. Aldığın ücret 20 bin tl olsun.
Ödeme tarihi 18/03/2027 yazıyor. Ben bu tarihe kadar mı maaş alacağım. Onu anlamadım arkadaşlar. Niye 2027 yazıyor bilen varsa aydınlatabilir mi.
Bir de benim hep yüksekten yattı. Niye bu kadar düşük bağlandı onu da anlamadım.
@Fulya_83, O tarik kontrol tarihidir ondan 2 ay önce yeniden kontrole gireceksin artık standart yapmışlar 5 evre böbrek hastasıyım 2 yıl sonraya kontrol muaynesi yazılmış, diyaliz hastası bir arkadaşada 2 yıl sonraya yazılmış.
Malesef maaşlar öyle gibi ancak yüksek yatıranların bir nebze oynuyor oda memur değilsen çokta fark yok
@Beylikduzu, İyi de Kontrol niçin. Doğuştan gelen hastalık 45 yıl düzelmemiş. son 1 yıldamı düzelecek. Çok saçma bir sistem yapılmış. 1 sene sonra yine heyete mi gireceğim.