Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

103. Katta Camdan Bir Balkon !

;) bakıyorum hemen cümle pek bir kaliteli olmuş bu arada

Bu tarz bişey olsa daha iyi olurdu ,asansör korkusu ve yükseklik korkusu bir arada olmaz.

B
u paylaştığın resim daha
güvensiz ahahahah

resimlere bakarken titredim orda olmak mı ASLA

D:

Bana gereksiz den ziyade korkutucu geldi : ))
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yani bana da korkutucu geliyor ama uçaktan korkmuyorum oysa ki uçak daha yükseklere çıkıyor

Keşke istanbuldada bi tane yapsalar hemen giderim severim adrenalini yeterki adrenalin olsun

Orada olmayı, cam balkonlarda huzur içinde uyumayı çok isterdim.

uyumak mı ,mezarlık fotosu sandın herhalde :)

Orda olmayı isterdim şimdi fikrimden caymadan neo cesaretim yokmu cok güzel bir manzara hayali bile insanlığımın dibi keşke ülkemizdede bôyle şeyler yapılsa bağırsam ey beni duyan varmı

Valla Everes tepesine çıkmak bence hem makaralı hem heyecanlı hemde sportif olur orada olmak sağlığımı bozar o işler zaten benide aşar, yanlış anlamayı tıpıki başımın göğe düğmesini tabiki insanlıktan asla vazgeçmem ama herkes biraz acemilikten çekinir birazda gerilir!

Üst Alt