Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Zabit Katibi olmanın şartları nelerdir?

xcoll

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
zabit katibi olmak için.

engelli olmak kısıtlıyormu...

ben zabit katibi olmak istıyorum...
olan yada bilgisi olan varsa yzsın lütfen.

zabit katibi tercihler arasında varmı.

bilmiyorum onun için ayrı sınavlar var
3dk 90 kelime yazmalıyızmış ben girebilirmiyim acaba

hayır kpss ile de zabit katibi olunabiliyor ve özel şartı yok sanırım .

ben kpss girecemde .

ömss ye de gırdım ...
bı sakıncası varmı acaba

lise mezunu olarak gırecegım kpss ye ben zabıt katıbı olabılırmıyım ..

ben girmiştim sınava 3 dk 107 kelime yazmıştım katiplik te şart 3 dk 90 kelime yazmak zorundasınız kpss den 70 ve üzeri alan başvurabiliyor.:) mülakatta elediler benide.bilmem ne anlaşması hangi devlet adamları tarafından imzalanmıştır diye sordular dı banada :)

hayır zabit katibi demek sadece klavyede başarılı olmak degil akrabam aralıkta atandı önlisans mezunuydu 82.70 le atandı ve direk başladı şu an ysk da

ben yüzde 50 engelli raporum var...

kpssden 70 almam şartmı...

sen klavye ile katip olmak istiyorsun evet 70 puan şartı var ama diger boyula olmak istersen sadece kpss den yüksek puan almak şart

öyle değil.
saçmalama felan yok..

kpss den yuksek puan alırsam sanırım adalet fakültesi yada yüksekokul mezunu olup 3dk 90 yazmma gerek kalmadan katıp olabılırım..

ama ben normal lıse mezunuyum kpssden 70 puan alıp daktilo sınavın gırıp 3dk 90 yazıp katıp olabılırım sanırım bunu anladım

3dk 90 yazarım herhalde am 70i nasıl alacagız o bıraz karışık ....

sağolun

ben maalülen emekli zabıt katibiyim, kpss yada ömss den 70 yada yukarı puan alırsan müracaat edebilirsin,3 dk 90 kelime yazınca yazılı sınavı geçmiş oluyorsun. atanman için o adliyenin boş engelli kadrosu olması gerekiyor yada bir dayın :)

birde zabıt katipliği yoğun bir iştir,diğer memurluklara benzemez,ben çalışıyorken diğer dairelerdeki memurlar 4.30 da çıkmaya hazırlanıyordu biz ise insanlar gitsede rahatla çalışsak diye bakıyoduk,

evet malesef dayısız biraz zor

ben ömssden 70 puan aldımzaten..
tekrar kpss ye gırıp 70 almammı gerekıyor ..

ömssdenaldıgım 70 puanla adliyede sınav açılınc sınava gırecegım ömss 70 kabul ederler degılmı etmezlerse kpsss yede gıreyım 70alamam ordan inş. bunu kabul ederler yaaa nasıl oğrenecegım

Üst Alt