Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüzey kaplama protezi ameliyatı olmuştum. İzmirde doktor önerisi..?

xakmanx

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
1
izmirde iyi bir doktor tavsiye 2010 da iki kalçama da yüzey kaplama protez takıldı ama ikinci takılan hep sorunluydu ama bir senedir basamıyorum ağrı yok takur tukur sesler geliyor oturup kalkarken üzerine basmakta zorlanıyorum doktorlardan korkar oldum iyi bir doktor arıyorum yokmu yardımcı olabilecek izmirdeyim karombolede gitmek istemiyorum

Kalça protezi konusunda İzmir'de 1 numaralı doktor dokuz eylül üniversitesi Prof Dr Vasfi Karatosun.Gözün kapalı gönül rahatlığıyla gitmeni tavsiye ederim xakmanx.Bir kaç yakınımı ameliyat edip iyileştirdi.Tedavi süreçleri sırasında başka hastalarıyla da tanışıp konuşma olanağı buldum.Herkes çok memnun.Kimleri yürüttüğünü gözümle gördüm.Çok babacan bir doktor.Sağlığına kavuşmak istiyorsan hiç düşünmeden git arkadaşım.

Üst Alt