Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yürüme engelliyim. İşkur beden işçisi olarak iş daveti yollamış. Ne yapmalıyım?

eser37

Üye
Konular
63
Reaksiyonlar
1
merhaba arkadaslar 1-2 ay önce işkura kayıt kayıt olmuştum.bugun ev adresime bir iş için ön görüşme için davet mektubu geldi ben yurume engelliyim beden işçisi olarak kaydetmişler sizede davet mektubu geldimi? istanbul bey oğlundaymış işgoruşmesi sizce ne işi olabılır.acaba gitmelimi yoksa gıtmemelimiyim?.bu seferde giderım hiç alakası olmayan bır iş verirler boş yere gıtmiş olurum neticede adamlar benim yürüme engelli olduğumu nereden bılecekler.gitmedende telefon yada baska bır sekılde ne işi olduğunu öğrenebılırmıyım.şimdiden yardımlarınız için tesekkürler..

git bi görüş bence yüzyüze görüşmek faydasi olur belki :)

Keşke bizede gelse 1 yil oldu hala ne davet ne iş bulabildik... :(

davetlerden pek iş çıkmıyor istersen gidebilirsin görüşmeye ama haftanın belli günlerinde işkurda engelliler toplantıları olur onu ögren hangi gün oldugunu iş verenler işkura geliyor yüzyüze işverenlerle işkurda görüş daha iyi

Ben Ispartada yaşıyorum. Banada mesaj gelmişti işkurdan. Neyse gönderdikleri yere gittim. Ancak işyeri bize sağlam adam lazım deyip kapıdan gönderdiler. İşkurun gönderdiği yerlerden pek bişey çıkmıyo ama yinede şansını dene derim. İnşallah en kısa sürede hayırlı bir iş bulursun.

ben işkur un sitesine kayıt oldum sizinde olmanızı tavsiye ediyorum Türkiye İş Kurumu - Ana Sayfa

üye olup özgeçmişinizi düzenleyin ve size uygun işleri aratın ben şuanda çalışıyorum üyeliğim aktif ve daha iyi şartlarda iş arıyorum bana sürekli cep telefonuma mesaj geliyor ve sisteme giriş yapıp bakıyorum uygun ise arıyorum konuşuyorum öyle

konuyu açan kardeşim siteye üye ol başvurularım menüsüne tıkla sana gelen iş teklifini görebilirsin (sitenin alt yapısı biraz can sıkıcı idare edin)

İşkurun davetiyesi önemli değil önemli olan işverenin arayıp görüşmek istemesi.Yoksa İşkur bol keseden davet gönderiyor.
İşveren işkurun sitesinden listeleri inceliyor kendine göre olanalrı seçip arıyor.tecrube ile sabit.belkide 30 yakın görüşme yaptım

işkurda ve birkac baş vurdugum yerde benimde başıma geldi engelli raporu olacak ama normal bir insan gibi cuval taşıyacak koşturacak adam arıyorlar anlıyacagınız genelde raporlu engelsiz arıyorlar allah kolaylık versin

arkadaslar cevaplarınız için hepinize cok tesekkür ederim.cok saolun.;)

Allakasi bende onu anlamıyorum işte. Bir insanın engelli sayılabilmesi için en az %40 raporu olması lazım. İyide bir insan %40 engellide olsa sağlam bir insanın bile yapmakta zorlandığı işi engelli vatandaş nasıl yapsın? Gerçekten ALLAH hepimize kolaylık versin.

İşkur raporda ağır iş şartlarında ayakta çalışamaz vs yazmadığı sürece beden işçisi olarak kabul edip önüne gelen her işyerine gönderir çünkü performans kriterleri engelliyi işe yerleştirme değil iş görüşmesine gönderme olarak ölçülüyor.

İş veren iş görüşmesi için telefonunu vermemişse o iş veren asla ama asla ciddi değildir.
Çoğu iş veren özürlü çalıştırma zorunluğundan dolayı formalite icabı ilgileniyor görünmekte görüşmeye gittiğinizde biz eleman aldık diyorlar bu başıma defalarca geldi.Mademki aldınız neden ilan kaydınızı silmiyorsunuz?Bunu iş kura da söyledim görevli bayan biliyoruz farkındayız ama yapacak bir şey yok dedi.Açıkçası iş kur sadece ordaki çalışanlara iş sağlıyor bence.

aynı şeyler benimde başıma çok geldi arkadaşlar biz senin sadece sigortanı yatıralım sen git evde yat diyen bile oldu birde iş görüşmesine giden arkadaşlar işe başlamadan raporlarının fotokopisini işverene vermesin bazıları raporun fotokopisini alıp biz seni arayacagız deyip gönderiyorlarmış daha sonrada işkura bak ben bu adamla görüştüm ama işi begenmedi deyip sorumlulugu üzerinden atıyormuş dikkat edin işverenlere bu fırsatı vermeyelim arkadaşlar

Üst Alt