Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurtiçi araba alımında hangi indirimler var?

smali

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar.. bu konularda cahilim biraz . daha önce benzer bişi sordum ama yurt dışı içindi.. şimdi sol kalcamda total kalça protez var. romatizma filan var saglık raporu alıp artık oranı önemlimi bilmiyorum .. sol ayağımda oldugu için özel tertibat gerektirmeyen sadece otomatik vites li sıfır bir araç almak istersem yurt içinden hangi indirimlerden yararlanabilcem ..sadece saglık raporu yeterli olurmu .. E sınıfı ehliyetim var H ye çevirmeme gerek varmı otomatik vitesli araçtada.. teşekkürler

ÖTV- MTV ödenmez

KDV ile ilgili olarak da dava süreci var: http://www.engelliler.biz/forum/oze...e-odemeyecek-adana-bolge-idare-mahkemesi.html

Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den rapor almalı ve sürücü kursuna yazılıp sadece direksiyon sınavına girerek varolan ehliyetinizi H sınıfına dönüştürmelisiniz
Raporda sol bacağınızdan sakaltığınız olduğu tanı olarak belirtilecek ve "otomatik vitesli araç kullanır h sınıfı sürücü belgesi alır" ibaresi yer alacak.

teşekkürler cvbınız için.. yetkili bir devlet hastanesinden rapor almak yeterli değilmi yoksa ankara ya filan gidip bir sürü onay filan gerekiyormu . ötv ve mtv den yararlanmak için

sayın Ali Bülent bey ayrıntılı şekilde yazmış linkleride vermiş size en yakın devlet hastanesinden raprunuzu alıyrsunuz raprunuz H sürücüsü olur otamatik videsli araç kullanabilir diye sürücü kursundan belgenizide aldıktan sonra ankaradan onay filan yok herhangi acenteye baş vuruyorsunuz onlar bu işlemleri
yapıyrlar.zaten sitede bütün bilgiler var

Üst Alt