Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurtdışından araç ithalinde motor ve yaş sınırı kalkıyor mu?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben yurt dışından araç getirmek istiyorum getiren firmalardan bir ikisi ile konuştum motor ve yaş sınıfı kalkıyomuş diye bi sölenti var sizlerde duydunuz mu

Birisi uydurmuştur. Zaten yasa çıkarsa ki hiç sanmam çıkacağını eskiden alanlarda faydalanabilir.
Yada seçim öncesi yalanlarından olabilir.
2b çıkacak
Çorlu il olacak
5 yıl kalkacak :)

Engelilerin araç ithalinde 3 yaş sınırlaması kalkıyormu ?

Değerli arkadaşlarım araç ithalinde 3 yaşından büyük araç getirilmeyecek diye kanun varmış bu kanun iptal olcakmış yeterince bilgisi olan varmı birde şu 1600 sınırlaması olmasa bütcemize göre araç almakta zorlanıyoruz

Kaldırılması iyi olur. AB de yaşı büyük araçlar buradaki tekerlek fiyatı :)
Ama benzin fiyatı çok büyük handikap ! Yani benzin fiyatı düşmeden araç almak zaten zengin işi...
Bedava mercedes verseler mazotunu nasıl koyacakki engelli :confused:

Tüm Arkadaşlar Mail Attsın

Engeliler biz ailesi olarak tüm resmi mercilere başta vergi indirimi ve yurtdışı araç ithalinde yaşanan 3 yaş sınırı ve motor kısıtlamasını mail veya telefonlarlar dile getirelim birlikten güç doğar

Üst Alt