Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurtdışından araç getirtmek istiyorum. Araç fiyatından başka masraflar var mıdır?

değerli dost

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar sağ ayağımdan %60 özür raporum h sınıfı ehliyetim var yurtdışından focus C max 1.6 TDCİ otomatik almayı düşünüyorum arabanın oradaki fiyatı 8000 euro ben bu arabayı buraya akrabama kaça getirttirebilirim bana başka bir masrafı var mıdır varsa ne kadardır

konuya vakıf olanlar yazarsa memnun olurum:)

arkadaşım oradan satın aldıgın aracı yurda getirmek için harcadığın benzin parası
ayrica araçtaki aksesurlar için ödeyecegin vergi klima oto teyp arka silecek v.b aksesuarlar için 200-300 vergi aabilirler.
gümrükte işlemlerini halledebilmen için 300TL harç parası
plaka işlemleri için yaklaşık 1000TL yurt içi sigorta evrak emniyet v.s masrafın olur

ben almanyadan arac getırttım arkadasım tatıle gelıyodu aldı geldı sadece 400 tl gumrukte masrafım oldu onuda sagolsun arkadas verdı plaka masrafları ruhsat sıgorta arkadasın dedıgı gıbı 1000 tl olur ama sen kaskolu yaptırayım dersen bu bıraz daha artar

ankara gümrükte her ayın ilk salısı heyet gününde çok sayıda satıcı ortaya çıkıyor. bunlara çok dikkat etmek lazım.

Üst Alt