Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurtdışında okuyacak öğrencilere Türkiye'den yardım yapılır mı?

ArthurDayne

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba %44 işitme engelim var,üniversiteyi ABD'de okuyacağım aktörlük/oyunculuk bölümü.CSUN,Galladuet ve RIT üniversiteleri arasında kaldım.Ayrıca Turkiye'de devlet herhangi bir burs,yardım vs yapıyor mu yurt dışına gidecek engelli öğrenciler için?Yıllık 22 bin dolar istiyorlar,bu parayı devlet karşılar mı veya bildiğiniz burs veren kurum vs var mı?Şimdiden teşekkürler.

isitme engeliniz fazlaysa ingilizce telaffuz anlama zorlanirsiniz.ama bi taraftanda iyi secimler uzerinde duruyorsunuz. ABD. GALLADUT mesela isitme engelliler icin cok iyi bir okul. iyi bir not ortalamaniz olmali. muracaat ederken. iyi not ortalamaniz var, basvurunuzu yaptiniz, kabul aldiniz diyelim. bir yerlerden burs bulmadan yurtdisi hele hele ABD gibi yerlere gitmek zordur.

Bende burs,indirim falan nereden bulabilirim diye soruyorum zaten.

gallaudet universitesini dusunuyorsun. buradan arastirirsan okul burs olanaklarini daha iyi.hic olmazsa egitim parasini burs olaraK verebilir. bunu icinde iyi not ortalamasi, cok iyi puan lazim tabiide. amerikada butun universiteler genelde ucretlidir egitimi.

shukufe;

Hocam ben araştırdım ama burs falan bulamadım eğer siz bulduysanız veya bir fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz?Yıllık 20 bin doları karşılayacak durumum yok,eğer burs bulamazsam Community college'de okuyacağım.

Üst Alt