Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından yarı otomatik araç ithal edebiliyor muyuz?

emircan01

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Sizlerin Engin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum.
Acaba yurt dışından yarı otomatik olan bir aracı (yani deybraj yok fakat düz vites) ithal edebiliyor muyuz.? Raporumda ve ithal izin belgemde Otomatik vitesli yazıyor. bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Üzerinde özel donanım olmayan bir aracı -ister otomatik olsun ister triptonik- ithal edemezsin. Araçta özel donanım bulunmak zorunda.

bülent abi
zaten tertibatlı olacak. onu biliyorum. Ancak kafama takılan konu şu ? mercedes A160 modelinde Halbautomatik yani yarı otomatik (deybraj yok ancak düz vites) bir şanzuman sistemi var. benimde raporumda ve ithal izin belgemde otomatik vitesli ve tertibatın ne şekilde olacağı yazıyor. ben şimdi bu yarı otomatik aracı tertibatlı şekilde ithal edebilirmiyim? bana bu sorumun cevabı gerekli. ilgin için de tşk.

Araştırılması gereken bir konu bu.? gerekli mercilere danışmak lazım.

gerekli merciler derken bu konuyu tam nereden sorabiliriz.

Üst Alt