S.a arkadaşlar gürcüstanda şirketim var 4 senedir gürcüstanda yaşıyorum (Son 4 ay hariç şuan Türkiyedeyim.) ...Bu yeni çıkan kanunla birlikte bir fikir almak istiyorum sizden. Amerikadan ve almanyadan gürcüler zaten araç getiriyor. Çoğuda sıkışıyor ve satıyor. Ben bunlardan 2015-2018 model arası araçları çok rahat sizler için satın alabilir. Ekspertiz merkezlerinde eksper yaptırabilirim. Gürcüstana kimlikle girilebiliyor ve pasaportunuzun üstüne aynı gün araç alabiliyorsunuz.Herhangi bir şey gerekmeden sadece pasaport yeterli oluyor. Ve türk Gümrüğüne kadar sizlere eşlik edebilirim. Gürcüstanda tertibat mantığı zaten yok. Orda İşten anlıyan bir ustaya Tertibatı çok rahat cuzi rakamlara yaptırabilirim. Tertibat mantığı türkiyedeki gibi değil orda istediğiniz herşeyi araca çok rahat yaptırabiliyorsunuz.
Ve bunları size sol kolu olmayan biri olarak yazıyorum. Kendimde engelliyim.
Mesela şuan bu aracı
2016 model bmw 3.20 2000motor turbo pazarlıkla 39.000 larilere alabiliriz oda türk parası olarak
64.000tl lere geliyor.
https://www.myauto.ge/en/detail/27880729
Bunuda dolar hesabınızdan araç parası olarak gürcüstandaki hesabımıza göndericeksiniz. Gümrükte ne kadara aldığınızı gösterebileceğiniz bir dekont olması açısından.
Burda şöyle bir güvence oluşturucam. Şirkete bağlı alt hesap açtırıcam. Ve bu hesabı siz dilediğiniz gibi para çekebilirsiniz vekaleti verdiricem gürcüstan noterinden. Tüm bu işlemleri beraber yapacağız. O şekilde sizi hesaba gelen parayla ilgili güvenceye alıcam. Zaten bu işler karşılıklı güvenle olur. Yada bildiğiniz bir yöntem varsa onuda yapabiliriz. Şunu söyleyebilirim. Gürcüstanın kralları çok sıkıdır. 1 tokatın bile 5 yıl hapsi var. Eğer dekont sorunu olmazsa zaten aracı üstümüze alıcağınız zaman ödemesini nakit gürcüye yaparsınız. Örnekler çoğaltılabilir.
Bu şekilde istediğiniz tüm araçları yarı fiyatına size maal edebilirim.
Amerikadan gürcüstanada araç getirebilirim. Daha önce kendim için getirip gürcüstanda binmişliğim var.
Bunla ilgili iş geliştirme ve güven oluşturma adına fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
MEHMET AVCI
0532 726 5556 TELEONUM.
ARAÇ DEĞERLERİYLE İLGİLİ BANKADAN YURT DIŞINA ÖDEDİĞİNİZ VE AÇIKLAMADA ARABANIN MODELİNİ YAZMIŞ OLMANIZ DEVLET İÇİN YETERLİ OLMAZMI....
Ve bunları size sol kolu olmayan biri olarak yazıyorum. Kendimde engelliyim.
Mesela şuan bu aracı
2016 model bmw 3.20 2000motor turbo pazarlıkla 39.000 larilere alabiliriz oda türk parası olarak
64.000tl lere geliyor.
https://www.myauto.ge/en/detail/27880729
Bunuda dolar hesabınızdan araç parası olarak gürcüstandaki hesabımıza göndericeksiniz. Gümrükte ne kadara aldığınızı gösterebileceğiniz bir dekont olması açısından.
Burda şöyle bir güvence oluşturucam. Şirkete bağlı alt hesap açtırıcam. Ve bu hesabı siz dilediğiniz gibi para çekebilirsiniz vekaleti verdiricem gürcüstan noterinden. Tüm bu işlemleri beraber yapacağız. O şekilde sizi hesaba gelen parayla ilgili güvenceye alıcam. Zaten bu işler karşılıklı güvenle olur. Yada bildiğiniz bir yöntem varsa onuda yapabiliriz. Şunu söyleyebilirim. Gürcüstanın kralları çok sıkıdır. 1 tokatın bile 5 yıl hapsi var. Eğer dekont sorunu olmazsa zaten aracı üstümüze alıcağınız zaman ödemesini nakit gürcüye yaparsınız. Örnekler çoğaltılabilir.
Bu şekilde istediğiniz tüm araçları yarı fiyatına size maal edebilirim.
Amerikadan gürcüstanada araç getirebilirim. Daha önce kendim için getirip gürcüstanda binmişliğim var.
Bunla ilgili iş geliştirme ve güven oluşturma adına fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
MEHMET AVCI
0532 726 5556 TELEONUM.
ARAÇ DEĞERLERİYLE İLGİLİ BANKADAN YURT DIŞINA ÖDEDİĞİNİZ VE AÇIKLAMADA ARABANIN MODELİNİ YAZMIŞ OLMANIZ DEVLET İÇİN YETERLİ OLMAZMI....