Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından engelliye uygun otomobil almak istiyorum. Prosedür..?

nako06600

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
S.a arkdaşlar
ben daha yeni üye oldum ismim okan. çankırı çerkeşliyim. bacaklarımdan rahatsızlıgım var. allaha şükürler olsun çok neşelive eglenceli bir insanım...
ya şimdi benim araba getitirecem, ama nasıl hiç bi bilgim yok. yardımcı olursananız çok sevindirirsiniz.
benim % 60 raporum var. şuan da H sınıfı ehliyetim var, aldım sayılır, emliyette duruyor çıkartıracam allaha izin verirse.
ankara oturuyorum ve ankara emliyet sarayı var oraya gittim ve bana dedikleri bu gümrüye gidecen gümrük sana gereken gilgiyi verir ve gümrüye ne evrah götürecem napacam ne kadar para harcarım ve almanyada bi akrabam var sen türkiyedeki işleri hallet diyor ben alman yayı hallederim diyor
neden başlayacam bi yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşım
ankarada oturuyormuşun.bende ankarada oturuyorum ve araç bende getirttim .telefon açarsan sana yardımcı olur.prosedürü öğretirim.
Telrfonlarım o 532 402 59 09 0 542 437 37 37
şimdiden hayırlı olsun diyerek,

sayğılar
nurullah baytekin
ankara

1- h sınıfı ehliyet ve fotokopisi
2- hastaneden elden tertibatlı arac kullanması uygundur raporu
3- kimlik fotokopisi
4- ikametgah ilmuhabere ile

ankara nakilhanede toprak mahsullerinin arkasında her ayın ilk salı gunu toplanan heyete girip ithal izin belgesini almalısın bundan sonraki iş almanyadaki arkadasa kalmış iş dir.

Ayrıca: http://www.engelliler.biz/forum/oze...ali-icin-yapacaklari-tum-islemler-burada.html

Selam arkadaşlar ya bir sorum olacak arabalar 1600cc olacak ya hani 70 KW olsa olmuyormu mercedes e 200 almak istiyorum.nasıl bu prosedür anlayamadım :( ya da e 220 70/95 (kW/PS)ne kadar masrafı olur?yardımcı olursanız sevinirim.

mercedes in A160 ve B150 dışında uygun aracı yok nakilli ise vito veya vaneo var

yani 1600 cc yi geçmeyecek nakilli araçlarda ise 2500 cc yi geçmeyecek

sayın fatih aslan bey sanırım c180 i gözden kaçırdınız o araçta 1600 cc yeni çıkardı 2009 da

doğrudur ama yeni duyduğuma göre arabanında belli bir sene kullanılması lazımmış yani muhtemelen 2005 üstü olmuyor

Fatih Aslan;
öyle bir sınırlama olduğunu zannetmiyorum

çeyrek mil isimli üyeden öğrenmiştim bende onun epeyce otolarda bilgisi var

sayın arkadaşım acemi arkadaşım şanslısın bak sana nurullah abimiz mesaj yazmis telefonlarını bildirmiş sen onu ara en ince detayına kadar öğren bu işi..o bu işin piyridir şimdiden aracın hayırlı osun

yaaa evet yaaa nurullah abimizi bende tanırım çok ilgi ve alakalı ben ce isterseniz görüşün

Üst Alt