prense döktürmüssün yıne sen
) hıc hayatında bmw kullandınmı dostum sen.....hayır böyle yazmasan dyecegımkı...tercübe var bılgı var su var bu var...hıc brı sey yok....
sonra sen dahıl dıger hanı o yurt dısına anti sempatızı olan arkdaslar var ya......sızler oturup bmw nın hundaının hesabını yapmayın dostum.......herkes bır sekılde neyı nerden alcagını bılır.ne senın kendını yırtman..nede bızlerın konusması fayda vermez...sızzzz bunları bırakındaaaaaaa
elınızden her gecen elınızden alınan hakları almaya calısın..burda kalksmıssın bmw nın hesabını yapıyosun o dedıgın bmw almanyada burdakının yarı parası...
Sızden ısterdımkı bayii ındırımı ötv hesabını bırakın devlet önünüzü acsın..sızlerı hundaylara renaultlara mejbur bırakmasın..fabrıka cıkıs parasına versın bıze araclarımızı demenızı beklerım....
Elınızden alınan sosyal avantajları nasıl gerı alabılırız....düsük dünyadakı en düsük bakım parası neden bızde dıye bunun hakkını aradım...o kadar cokkı....yurt dısı arac ıthalıne kadar sorun.....
Arac konusu en son olan sey parası olan zaten sana bana bakmaz...
Ben almanayada da yasıyorum....bılıyomusun sen avrupadakı engellı ınsanlarla kendı ülkemızdekı ınsanların avantajları arasındakı farkı?????????
Almanyada engellıye arac 2 yıl sonra ödemelı faızssız kredı ıle verılıyor....servıslerde öncelık yüzde 60 ındırım...alıs verıs yerlerınde öncelık.vergiden kdv den her seyden muaf araclar...
Uzun sözün kısası prens kardesım......arac ısıne kadar yapmanız gereken coooooook sorun var.