Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından araç getirmek istiyorum. Ne gibi masraflar olur?

furkan66

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam,
yüzde 55 raporluyum.felç geçirdim sol bacaktan dolayı. sol el parmaklarımda da bi güçsüzlük olduğundan doktor muayenesinde sağdan sinyalli yani tertibatlı sekilde araç kullanailir h sınıfı ehliyet alabilir diye rapor verdi.
peki ben yurtdısından bi arkadasım vasitasıyla araç getirmek istiyorum. aracın internetten baktığımda oradaki bedeli 3500euro.
buna ben ayrıca gümrükten veya baska yerlerden dolayı herhangi bir ücret ödüyormuyum. yoksa oradan aldığım fiyat üzeremi alabiliyorum.
hiba yoluyla arkadasım bana getirirse ek ücret ödemem gerekirmi.
bilgilendirirseniz memnun olurum

hibe olacaksa ordaki masrafın üstüne gümrük tertibat tse plaka masrafı koyacaksın oda ortalama 1000 tl civarı tutar sanırım

valla özel tertibata giren birşey olsa iy olur yoksa bilgidim kadarıyla vergi muafiyati olmaz sonra ayrıca akraban getirirken ve gümrükten sokarken tertibatlı sokmak zorunda ve senden vekalet almak zorunda o direk getirip sana veremiyor. daha detaylı bilen arkadaşlar yazar ama bunun giriş prosedürü falan var bildigim kadarıyla

Üst Alt