Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından araba getirteceğim. Bazı sorularım var..?

sasa_ilic

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ben almanyadan arab getirtcem bmw 520d 2000 cc orda 15 000cc bura ya getrirken ne gibi masraf olur bıde 10 yılmı 5 yılmı satama devretmeem gibi bise varmı şimdiden sagolun arkadaslar...

benim bildiğim 1600 cc den yukarı aracları getirtemiyosunuz..uygun aracı getirdiğiniz zaman ise 5 yıl sonunda vergilerini ödeyerek satışını yapabilirsiniz.10 yıl sonunda ise vergi ödemeden aracı satabilirsiniz.

arkadaslar bu sorularıma yanıt bulmadım ?

1 arkdaslar 99 bmw 520d getircem 1 ay ıcınde raporlar tamam belgeler yanı ama 1600 cc sınırı varmıs?

2 kardeslerımızden bırı 5 yasından buuk arabalarda ördenıgın benım araba 10 yasında ve 2000cc getirebiliyomusz bu dogrumu ?

3 bu arabayı aldıktan sonra 5 yıl vergileri odersem satabılıyorum odemezsem 10 yıl mı?

şimdiden teşekürler...

1- Otomobilde 1600 cc'yi aşan motora sahip araç GETİREMZSİN.
2- Aracın yaşı konusunda hiç bir sınırlama bulunmuyor. Sıfır da, 1 yaşında da , 20 yaşında da araç getirebilirsin.
3- Aracı 5 yıldan önce vergisini ödemeden satamazsın.

Yurt dışından araç getirmekle ilgili tüm detaylar: Engellilerin yurt dışından araç ithali için yapacakları tüm işlemler burada

Not: Cevaplar çok netken gereksiz yere aynı soruları lütfen sormayalım ve konuyla ilgilisiz mesajlar yazıp konuyu sulandırmayalım :)

Üst Alt