Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışından araba getirmek ve sonra plakasını değiştirmek istiyorum..?

rmzn_18

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben yurt dışından araba almak istiyrum
örng. ülkemizdeki 15bin lira olan arabayı ben 3 bin dolara falan alıyorum...şimdi norrmal şartlarda aldığım zaman çok teferruatı var onun için bende engelli plakası olarak getirmek istiyorum almanyada tanıdığım var ve bi şekilde böyle engelli plakası alıp getirirsem eğer hiç bi şekkilde bana fazla masrafı çıkmıyor ama öbür türlü katlıyo geliyo hesap...
şimdi ben engelli plakalı alıp sonra normal plakaya çevirebiliyo muyum öncelikli sorum bu....
çevirirsem ne gibi sorunlar olabilir???

yardımcı oolursanız sevinirm tşk.

yurtdişindan araç getirmek parayi çöpe atmaktan farki yoktur...o arabanin tüm ağir bakimlarini türkiyede yaptiriçaksin tiğer kayişi,lastiklerin değişimi.fren balatalari,debriyaj seti,fren diski,ön fren diski v.s v.s komple 1500tl -2000tl tutar

araçi getirmek için büroksi işlemler var oda 500tl

ayrica 3 yaş siniri mevcut 2007 ve üstü model olmak zorunda yoksa ithal izni alamazsin.

türkiye ile avrupadaki terk fark kdv

elinde net var gir Opel.de | Homepage alman sitesine veya Volkswagen Deutschland sifir fiyatlarina bak göreçeksin fark yok

2.el fiyatlarina bakmak istiyorsan www.mobile.de sitesine gir

avrupa sevdasindan vazğeç yoksa aldiktan sonra çok söylenirsin kendine 2.el araç alma işi sans işidir

anladım abi
tşk. ama dediğim gibi abi tamam vazgeçtim.... 3 aydır az çok araştırıyodum zaten

ama şu benim gibi türk insanına hemen cazip gelio işte... burda 15.000 tl olan araç oda 2.000 tl veya 1.500 tl benim gibiler hemen şunu düşnüyo hadi olsuna 5.000 tlye bana maal olsun:) ne yaapalım hayırlısı

tekrar alakanıza tşk.

Yurt dışından araç getirdiğinde onun plakasına elini bile süremezsin. Başta ödemediğin tüm vergileri çatır-çutur alır Maliye; hem de faiziyle birlikte.

Üst Alt