Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurt dışında çalşıyorum, işyerimde sakatlandım, tazminat konusunda..? [Hukuk]

OturanBoğa

Yönetici
Konular
678
Reaksiyonlar
1,351
bilgi@engelliler.biz adresime gelen bir soru:

• ARKADAŞLAR SELAMLAR,

YURT DIŞI TOPLULUK SIGORTASILIYIM, TOPLULUK SIGORTASINDAN SAGLIK HIZMETINDEN YARARLANAMIYORUM, İŞ YERİ MERKEZİM TURKIYE. YURT DIŞINDA İŞ YERIMDE SAKATLANDIM, TEK GOZ 0,3 ILE. TOPLULUK SIGORTASI OLDUGUNDAN DOLAYI SKK İŞ GÖRMEZLIK AYLINA BAGLAMAYACANA GORE, SOZLEŞMEMİZDE SAGLIK GIDERLERIMZI İŞ YERIMIZ KARSILAR, IBRELİDİR, BU DURUMDA İŞ GORMEZLIK MAASINI AYLIK VEYA TOPTAN IS YERINI DAVA EDEREK ALABILIR MIYIM?
    BU KONUDA ACIL YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
    SAYGILARIMLA.....

Tabii ki dava açabilirsiniz. Hangi ülke yasalarına bağlı çalışıyor idiyseniz, o yasalar çerçevesinde işyerinizi dava etmeniz ve uğradığınız zararı tazmin etmeniz mümkün. O yasaları iyi bilen bir avukata danışın bir an önce...

Topluluk sigortası kapsamında,yurt dışına götürülen işçiler için malüllük,yaşlılık ve ölüm sigorta primleri ödenmektedir.İş kazası,meslek, analık ve hastalık olan kısa vadeli sigorta kolları uygulanmamaktadır.Buna göre şirketinizle sözleşme gereği imzalanan her hakkı şirketiniz size ödemek zorundadır.

Üst Alt