Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yüreğimdeki Umut Yolu

denizwill

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Yoruldum akıntıya karşı yüzmekten, artık kendimi akıntıya bırakmak istiyorum bazen. Düşünüyorum; bu hayat denen ırmak ben ne yaparsam yapayım beni suyunun gittiği yere götürecek, ne diye çabalıyorumki. Sonra bir UMUT canlanıyor içimde; ya bu ırmak dalgalı hırçın bir denize değilde, dingin bir göle gidiyorsa?.. Bırak diyorum kendime, bırak gittiği yer burdan daha iyi olacak.

Sonra aklıma geliyor; bunca zamandır yaptığım mücadele, kıyıya varmak için harcadığım emek ve kızıyorum kendime, boşamıydı o kadar çaba eziyet, boşamıydı su üstünde kalma çabaları. Ha gayret diyorum, ha gayret Deniz; çıkamasan da bir kıyıya, sürüklese de sular seni istediği yere, hiç olmazsa denedim dersin kendine.

Sizlerde öyle yapın. Çünkü bize adanmış bir ömür var, emeğimiz var, her anı alın terimizle geçen emeğimiz. Saniye dahi gözünü kırpmadan bize bakan, canını bile vermeye hazır ailelerimiz var. Biliyorum, gelgitler var ruhunuzda, hamlelerinizde. Ama biz en derin yarayı da acıyı da yaşadık. Payımıza düşen; karşılığı olmayan bir umudun sancılarını çekmek değilki. Yarınlara, doyamadıklarımıza, umutlarımıza gebe bir sancı.

Ne olursa olsun imkansız diye bişey yok biliyorum. Bizler imkansız değiliz. Hayatın ne demek olduğunu insana en iyi anlatan bir süreçten geçiyoruz hepimiz ve bunu çok zamansız yaşıyoruz ama olsun anlamlı yaşıyoruz. Başımızı öne eğme zamanı değil. Gönlümüzdeki UMUT yolu daha çoook uzun.

Ben öğrendimki; uyanmak en kıymetli mucize. Kulağına eğilip ''hadi sil baştan'' diye fısıldaması hayatın. Ve ben yine uyandım, artık daha güçlüyüm, elimde hiçbir dayanağım yok ama HAYATTAYIM..

Sevgilerimle, DENİZ..

ne güzel ifade etmişsin Deniz, okuduğumdan beri doping almış gibiyim, bir güç tuhaf bir umut doldu içime, asıl bizden sevgiler sana, Allah senin yanında olsun

cok tesekkurler yazı ıcın:) aslında hayat herseye ragmen guzel..hergunumuzu son gunumuz gıbı yasamalıyız.onemlı olan yasama sevıncını kaybetmemektır

sevgili Levent ve sevgili Zeliha, teşekkür ederim güzel sözlerinize, iyi temennilerinize

yaşama sevincinizi kaybetmemeniz dileğiyle, sevgiler :eek:

çok güzel ifade etmişsin arkadaşımmmmmmmm hayat bugun varsın yarın yoksun bir kahkaha atıyorsun birde bakmışsın hüngür hüngür ağlıyorsun bugun sağlam koşup oynarken yarın bi hastanede uyanıp engelli olabiliyosun ama hüzüncü acıyı mutlulukla birleştirebilmek aslında aslında ağlıyoken bir anda gülebilmek hayat vede her günü dolu dolu yaşamaktır mutluluk herşey gönlünüzce gönlümüzce sağlık aşk mutluluk para huzur dolu bi ömür nasip etsin bunların hiç biri olmasada hayata bir gülümseme nasip olsun

Amin sevgili Duran. Gönlünden geçen bu güzel duanın gerçekleşmesini diliyorum Allahtan. Her zorlukla beraber mutlaka bir kolaylık vardır diyor Rabbim. Yeterki içimizdeki UMUT kuşunu hep canlı tutalım

Sevgilerimle :eek:

hmmm yazınız çok etkileyici gerçekten teşekkürler..

ben teşekkür ederim:eek:

dokunabildiysem yüreklerinize ne mutlu bana

Sizin gibi her insanın bir hikayesi vardır hayatta ve her bir hikaye bir başka dünya ve yeni yeni umutlar demektir, umudu hiç kaybetmemek dileğiyle.

Duygularını çok güzel anlatmışsın hatta kendimi gördüm senin cümlelerinde sen ne kadar zamandır bu mücadeleyi veriyorsun bilmiyorum ama benim 8 sene oldu bende hep senin gibi gibi düşündüm mücadeleden kaçmadım sevenlerimin çok yardımı oldu bu mücadelemde ancak artık bir yorgunluk oluşuyor insanda kendini o akıntıya bırakası geliyor. sonra düşünüyorum herşeye rağmen yaşamak güzel sevmek sevilmek güzel arkadaşlarınla birşeyleri paylaşabilmek güzel sonra yine senin gibi düşünüp sonuna kadar kıyıya kulaç atmaya devam ediyorum . inşallah sende bu mücadelenin karşılığını alırsın herşey gönlünce olsun.

özge canım sıkkın bu aralar...tam da senin dediğin gibi...bakıyorum arkadaşalrda duygularımıza tercüman oldun diyolar...aynenn öyle....bazen bardak taşıyo bir kaç damla boşaltmak lazım geliyo...ben şu an bardağı boşaltma çabasındayımmm....biraz boşalınca kendime geliyorummm sonra yola devamm ...ama bu gelgitlerde hiç umudumu yitirmedim ...rabbim hepimizew şifa versin...sana çok teşekkür ederimmm...beni tanımadan anladığın ve beni bana anlattığın içinn.......

amin bazarov, UMUT hep bizlerle olsun

Esat bey, inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız, benim de 5 yıl oldu. Allah mücadelenizde hep yanınızda olsun.

deruni çok mutlu etti yorumun beni :eek: aslında sadece birbirimizin dilinden anlıyoruz ve ben şuan dilini iyi bildiğim bir yerdeyim, inşallah can sıkıntın geçer feraha ulaşırsın..

hepinize sevgilerimle

ezgicimmm bardağı biraz taşırdım damlaları tirilyeden denize savurdum....şimdi çok şükür iyiyimm....rabbim senide çok mutlu etsin...sağlığına tez zamnada kavuş inş..
:):):)

Hayat akan bir nehir. Karşı koymaya çalışma bırak kendini kollarına. Mücadelemiz hayata karşı değil ki o kollarda kalmak için. Mücadele etmezsek rahat koyabilirmiyiz yastığa başımızı. Ya bize bakanların emekleri. Ya bizim için yapılan dualar akan göz yaşları. Umut bizim ekmeğimiz olmalı. Karamsar olunca açıp tüm bu yorumları okumalı ve güç almalı. Hepimizin oluyor sanırım bu halleri. Düşünebilmek çok güzel elhamdülillah.

madem UMUT bu kadar önemli -bence de çok çoooooook önemli- o halde hepimizin göbek adı "UMUT" olsun mu :);)

Yaşama sevinçlerinizi diri tutmanızı sevinçle karşıladım.

teşekkür ederim güzel geri dönüşlerinize, yüreklerinize dokunup bir parça da olsa UMUT olabildiysem ne mutlu bana :eek:

hayat dolusun arkdasım keske senın gıbı dusunebılsem allah acıl sıfalar versın sana butun hasta insanlara

Ben hissetmişim, siz yazmışsınız sanki..
Eliniz ve yüreğinize sağlık..

teşekkür ederim yakupyıldırım, kasap_sadik ve Betty boop:eek:

bir nebze de olsa umut olabiliyorsam ne mutlu bana, içinizdeki gücü keşfetmeniz dileğiyle, sevgiler :eek:

denizwill;

denizcim sen na kadar güzel insansın ya bir insan ancak bu kadar pozitif olur içimizi aydınlattın
herşeye tamam bugünümüze çok şükür ama hakketmeyen insanlar haketmedikleri mükafatları alıyorlar ve kıymetinide bilmiyorlar ya bu noktada isyan ediyorum:mad: :'(

KÜTAHYA'DA CANİ ANNE BEBEĞİNİ DİRİ DİRİ MEZARA KOYDU. Geçtiğimiz kurban bayramında 2 aylık bebeğini Gölçükt'e tek başına bırakıp ailesinin yanına giden cani anneden sonra şimdide Kütahya'da yeni doğmuş bebeğini diri diri toprağa konuşan cani anne dehşeti yaşandı. Günün en tüyleri diken diken eden haberi Kütahya'dan geldi. 35 yaşındaki sözde anne Ö.Ç'nin, evlilik dışı doğruduğu gayrimeşru bebeğini diri diri toprağa gömerek öldürdüğü iddia edildi.

HAKETMEYEN İNSANLAR DERKEN BUNLARDAN BAHSEDİYORUM KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN DAYANAMIYORUM İÇİM ACIYO

Kütahya’nın Simav ilçesinde bir kadın, evlilik dışı doğurduğu bebeğini canlı canlı toprağa gömerek öldürdü.

Günün en korkunç haberi Kütahya'dan geldi. Daha önce İzmit'in Gölcük ilçesinde bayram tatilinde 9 gün bebeğini evde bırakıp tatile giden anneyi aratmayan bu haber, yine bir bebeğin yaşamının başlangıcında canından olmasını konu ediyor.

Kütahya'nın Simav ilçesinde 35 yaşındaki Ö.Ç. isimli bir anne, evli olmadığı halde hamile kaldı ve bebeğini doğurdu. Annenin gayrimeşru bebeğini Cevizli Mahallesi'nde 60 santimetrelik bir çukura gömerek, onun ölümüne sebebiyet verdiği iddia edildi. Polis ekipleri çukurda yaptıkları araştırmalar sonucunda cesede rastladı. Talihsiz bebeğin cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'nda inceleme altına alındı. Otopsi sonucunda bebeğin kesin ölüm sebebi belli olacak.

pelin1988;

ne mutlu bana Pelin :eek: güzel olan sensin sizlerseniz
ne görüyorsam onu yansıtıyorum satırlarıma
ve isyan etme sakın, Rabbim en doğrusunu bilir

Duygu ve düşüncelerin ile Burada bir çok kişinin buna bende dahil yüreğinin Bam teline dokunabilmek, Yüreklerin aynı seviyede aynı hızla aynı heycanla çarpmasına sebep olmak , yüreğinin ne kadar güzel olduğunu ortaya koyar yüreği güzel insan DUA ve muhabbetle saygılar...

Güzel olan sizlersiniz
yüreklerinize dokunup bir parça tebessüm biraz umut olabilmek tek isteğim, belki geçici belki de saman alevi:rolleyes: ama yüzlerinizde bir gülümseme bile oluşuyorsa ben dünyanın en mutlu insanıyım :eek:

Umudu insan hep uzak gelecekten bekler, halbuki her yeni gün, yeni umutlar demek.Bunu geriye baktığında anlıyor insan.Suyun gittiği yere değil, Yüreğinin Götürdüğü Yere Git.Bugün eskiden yaptığın şeyleri yaparak başla, mesela bir sahilde veya parkta bir banka oturup, simit ye birazını kuşlara ver.Bir coçugun tebessümünü yüzünde göreceksin..

Üst Alt