Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yurdışından transporter tarzı arabayı gümrük muafiyetli alabilir miyim?

ahmet2727

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim konuyu bilenlere bir sorum olacak biz akülü arabayla daha rahat ve kullanıslı olması için gaziantep sanayide lift asansör sistemleri yapan bir firmayla, engelli lift sistemi için görüştük adamın bize verdigi fiyat 10.000 tl oldu,benim aklıma söyle bişey geldi hyundai da çalısan bir tanıdıgım bana sen raaporunla yurdışından transporter tarzı arabayı gümrük muafiyetli,uygun fiyata ve hazır sistemle getirtebildigini söyledi ben de böyle birşeyin var olup olmadıgını ögrenmek için yardımlarınızı bekliyorum.

Ben 2 sene evvel İstanbul da 6500 liraya yaptırtmıştım lift sistemini .Araç getirtmeyi düşünmeden bence başka firmalardan da fiyat alın lift konusunda..

ercihan abicigim başka firma derken bir kaç tane söylermisin birde biz hemde yurtdışından indirimli araç alıp hem o sistemle hemde yeni model alma düşüncesindeyiz.

lamira
miles
Ben miles'e yaptırtmıştım.Yaptıktan sonra her 3 ay da bir düzenli bakım yapıyorlar(mış) bana söylemedikleri için 2 sene sonra yaptırdım bakımını ama hiç problem çıkartmadı..

Yurtdışından araç getirtmek güzelde yurtdışından araç getirttiğiniz zaman daha sıkı kanunlar..

dogrudur abicigimde ama bizim burda hyundaide çalısan bir tanıdıgımız ve bir gümrükçü var onların faydasıyla belki bu işi kolayca halledebiliriz.Bunun için ne yapmamız ve bu konu hakkında derin bir bilgiye sahip olan birisi olursa iyi olur tabi.

Aracı yurtdışından getirterek problemin bir kısmını çözmüş oluyorsunuz..Normalde yurtiçinden araç aldığınızda aracın sahibi engelli araçta olmasa da araç trafiğe çıkabiliyor amaaa yurtdışından getirtmişseniz engelli araç içinde mutlaka olmak zorunda..Diyelim ki yakalandı görevli memurun inisiyatifine kalıyorsunuz..

Üst Alt