Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Tabi akşamında hemen lahmacun dürüme geçmezseniz
Faydası saymakla bitmez Abi, adeta bir vitamin deposu. Bir bağırsak duyar mı abi.
ooogggg bız hayvanmıyızda ıgrenc yulafı pazarlıyolar
Abi kepek diyeceğim
Yulaf yararlıdır ama videoda anlatıldığı kadar mucize yiyecek falan da değildir. Her şey gibi onu da kararınca tüketmek gerek.
at,deve ,öküz ,tavuk filan mı yiyelim .
Yulaf yararlıdır ama videoda anlatıldığı kadar mucize yiyecek falan da değildir. Her şey gibi onu da kararınca tüketmek gerek.
Kepeğin doğru dürüst faydası yok dostum.
Kepek büyük oranda selülozdur ve insan bedeni bunu sindiremez.
Kepekli gıdalar bir dönem sağlığa çok yararlı diye insanlara pazarlanmış, pompalanmış. Ancak yapılan pek çok çalışma örneğin kepekli püskevit ile kepeksiz püskevit arasında sağlık açısından hiç bir fark olmadığını göstermiş.Tam tersine kepek kilo aldırmaz gibi bir algı oluştuğundan insanlar bunları kepeksiz gıdalardan daha fazla tüketiyor ve gereksiz kilo alıyor.
yoğurt, ayran, yumurta, peynir, tereyağı gibi şeyler tüketmeni, bolca baklagil yemeni önerirdim.
Bu saydıkların sağlığa çok zararlı şeyler .
Dr abi ilk önce dostum dediğiniz için gurur duydum
Bu saydıkların sağlığa çok zararlı şeyler .
Tereyağı kalp ,damar tıkanıklığı yapar .
Süt ,kansızlık yapar .
Yoğurt zaten sütün mayalanmış bozulmuş hali .
Yumurtanın nereden çıktığını umarım biliyorsundur ,ona hiç değinmeyeceğim .
Niye ki? Dost değil miyiz? Elbette dostuz.
Vegan olduğunu söylesen daha özet olurdu.
Niye ki? Dost değil miyiz? Elbette dostuz.
Abi o zaman doğuştan hatalı beskeniyoruz, bebek iken süt içiyoruz, diyorsun ki süt kansızlık yapar.
Değilsiniz .
Veli benim dostum .
Değilsiniz .
Veli benim dostum .
Veli'cim seni büyülemesine izin verme .
Uzak dur kırmızı elmadan .
Abi o zaman doğuştan hatalı beskeniyoruz, bebek iken süt içiyoruz, diyorsun ki süt kansızlık yapar.
Anne sütü içmen gerekir ki o da bir müddet .
İnekler yavrularını insan sütüyle besliyor mu ?
O zaman insanlar neden yavrularını inek sütüyle besliyorlar .
Şimdi ben inek sütü içtim, inek sütannem mi. Ve buzası süt kardeşim mi.
Yapma... şimdi sütünü içtiğin ineği kesip yersen anne katili hatta yamyam olacaksın.
Veganlara saygım var diyince veganlardan saygı görmek için altyapı hazırlamış oluyorsun .
Yapma... şimdi sütünü içtiğin ineği kesip yersen anne katili hatta yamyam olacaksın.
Bir arslan veya kurt avlanıp et yediğinde ceset yiyici veya yamyam olmaz. Çünkü yulafla beslenemez. İnsanoğlu da hem et, hem ot yer. Doğası böyledir.
İnsan omnivor diyemeyiz .
İnsan diş yapısı eti kesip parçalamaya uygun olmadığı için eti pişirerek yer .
Uyumam gerekiyor .