Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yiyecek ekmeğim, içecek suyum varmış daha ki yeniden hayata tutundum

Konular
152
Reaksiyonlar
1
Yiyecek ekmeğim,içecek suyum varmış daha ki yeniden hayata tutundum.pencereden bakardım insanlara ağlardım ağlardım.
Gece saat 1'de 2de 3de sabaha karşı 24 saat içerisinde sürekli hastaneye git gel. çok zor günlerdi ama geçti geçmez bu günler diyodum ama geçti.
çok kaçtım hastaneden nefret ediyorum ordan ama orasıda olmasa olmuyo işte.
çok uyuşturucu ilaç çaldım evet çaldım,çaldırttım mecburdum.
düşünürdüm aliye bak motoruyla geziyo ben hastaneye gidiyorum,
mehmet tarla sürüyo ben bağırıyorum acımdan.bu gidip gelmeler
iki sene falan devam etti.
bi duyyodum recep kaçmış hastaneden,bi duyyodum recep hastanede olay çıkarmış,duyyodum ailesine sinirleniyomuş bağırıp çağırıyomuş.
ulan be adam ne kadar rahat söylüyosun bunları sen,sen benim ne çektiğimi anlayabilirmisin bee? anlıyorum deme,anlıyamassın karde3şim.
ALLAHım kimsenin başına vermesin derdim hep.arkdaş ortamlarında benim uhabbetlerim oluyodu,kahvehanede,kıyda köşede.zoruma giderdi. neden mi BAŞINA GELMEYENİN;HOŞUNA GELİR de ondan.
kısa keseyim hikayemi..
" ekmeği eline alıpta çorbaya banıp yiyebilmeyi,dünyaları bana verseler değişmem"
sözüm o ki dünyada yaşanacak çok güzel şeyler var arkdaşlar açıkcası gözüm açıldı şükürler olsun.
kimsenin kalbini kırmayın. kimseyi hor görmeyin.
ne biliim yaa arkdaşlar içimden böle bi yazı yazmak geldi yazdı kendinize çok iyi bakın..

Allah sağlığımızı , Sevdiklerimizi , Sevenlerimizi , Hayatta kalma mücadelemizi, umutlarımızı mutluluklarımızı yok etmez inşallah. Herkezse sabırlar dilerim.

Üst Alt