Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

YGS'ye engelli olarak girmek istiyorum. Dilekceye ne yazacagım?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
170
arkadaşlar ygs ye girecegim engelli oldugumu bildirecegim engelli olarak girmek istiyorum dilekceye ne yazagım

bişey yazmana gerek yok sadece raporun suretini götürüp ösym merkezinde işlem yapıyorsun

ben ortalama 4 yıldır girdiğim tüm ösym sınavlarında hiç dilekçe vermedim direk raporu sundum şahsen yeni uygulama varsa bilmiyorum

peki ösym ye bu dilekçeyi verdiğimiz zaman haklarımız neler arkadaşlar yani diyelm ki psikolojik engelli olan biri raporu ile ygs ye muraacaat ederken hangi haklar veriliyor ki bu dilekçe isteniyor bizlerden

Engel gurubuna göre ek süre veya muaf soru yapıyorlar sadece birde bina durumu uygun biyere engellilere uygun binaya gidiyosun okuyucu işaretleyici isteyebiliyorsun başka bir avantajı yok

ÖSYM yayınladığı klavuzun son sayfalarında engelliler için dilekçe örneği yer alır...Sağdan soldan aramanıza bulmanız gerek yok.

Klavuzu okuyun!

ÖSYM 2015 için klavuzu yayınladı pdf şeklinde indir ve iyice oku güzel kardeşim,en doğru ve kesin bilgiler orada.

Üst Alt